۸۵ درصد متقاضیان اشتغال امداد بوشهر، زنان سرپرست‌ خانوار هستند

مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر با اشاره به اینکه ۸۵ درصد از متقاضیان و مستعدین اشتغال در کمیته امداد زنان سرپرست خانوار هستند، گفت: تسهیلات اشتغالزایی بانک‌ها می‌تواند گامی مؤثر در جهت ایجاد اشتغال و کاهش وابستگی این خانوارها به کمک‌های نقدی باشد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌‍‌های علمیه خواهران، فرید محبی مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر با اشاره به اینکه ۸۵ درصد از متقاضیان و مستعدین اشتغال در کمیته امداد زنان سرپرست خانوار هستند، گفت: تسهیلات اشتغالزایی بانک‌ها می‌تواند گامی مؤثر در جهت ایجاد اشتغال و کاهش وابستگی این خانوارها به کمک‌های نقدی باشد.

مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر همچنین به موفقیت‌های سال گذشته اشاره کرد و بیان داشت: بانک کشاورزی در استان یکی از بانک‌هایی است که ۱۰۰ درصد اعتبار تخصیص یافته به اشتغالزایی مددجویان را جذب و پرداخت کرده است.

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته حدود ۶ میلیارد تومان برای ۴۰ طرح اشتغال مددجویی به بانک کشاورزی تکلیف شد که خوشبختانه ۱۰۰ درصد آن محقق شده است و امیدواریم در سال جاری نیز شاهد پرداخت کامل اعتبارات ابلاغی باشیم.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha