کارگاه مهدویت با عنوان «از مهدیباوری تا مهدییاوری» با حضور حجت الاسلام والمسلمین محمود اباذری، کارکنان، طلاب، دانش آموختگان مدرسه علمیه خواهران هاجر شهرستان خمین در سالن اجتماعات این مدرسه علمیه برگزار شد.
به پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران/ مرکزی، کارگاه مهدویت با عنوان «از مهدیباوری تا مهدییاوری» با حضور حجت الاسلام والمسلمین محمود اباذری، کارکنان، طلاب، دانش آموختگان مدرسه علمیه خواهران هاجر شهرستان خمین در سالن اجتماعات این مدرسه علمیه و با هدف ارتقای بینش منتظران و تبیین نقش انسان در عصر غیبت بود(از شناخت تا مسئولیت؛ از باور تا حرکت) برگزار شد و تلاش شد با محوریت «از مهدیباوری تا مهدییاوری» تا ابعاد معرفتی، تاریخی، اجتماعی و عملی باور به امام زمان (عج) بررسی شود.
حجت الاسلام والمسلمین اباذری ابتدا مهدیباوری و شناخت مسیر را تبیین کرد و دعای سلامتی امام زمان (عج) را بهعنوان عاشقانهترین دعا معرفی نمود.
وی سپس با بیان داستان خلقت آدم و حوا، تعلیم اسماء، سجده فرشتگان و هبوط به زمین، به عنوان نقطه آغاز امتحان انسان را مورد بررسی قرار داد و گفت: دین به عنوان برنامه رشد و قهرمانی انسان است و در ادامه به نقد نظام آموزشی مدرن و غفلت از معنویت اشاره کرد.
حجت الاسلام والمسلمین اباذری تجربه جنگ اقتصادی سال ۱۳۹۰ را بهعنوان نمونهای از فشارهای دشمن بیان کرد و سپس به مقایسه دو سبک زندگی «جنین، دنیا، قبر» و «جنین، دنیا، ابدیت» تصریح کرد.
وی مهدییاوری و سبک زندگی موحدانه را با تأکید بر کلام امام رضا (ع): «اَسِمُ بنفس عبودیه» بیان کرد و گفت: مهر عبودیت بر جان انسان مؤمن خورده است.
استاد اباذری رسالت طلبه را زیستن در نگرش دوم و رساندن مردم به آن دانست و افزود: دین برای ساختن ابدیت در دنیاست، نه صرفاً قبر و آخرت و هجرت از ظلمات به نور، تنها با ولایت ولی خدا ممکن است.
گفتنی است در حاشیه این نشست برنامههایی چون نمایشگاه محصولات سالم، نمایشگاه محصولات مهدوی(پرچمها و کتیبههایی با موضوعات مهدوی) و روضه خوانی به مناسبت ایام فاطمیه برگزار شد.
انتهای پیام/
نظر شما