صبر و مقاومت مهم‌ترین رمز پیروزی است

رئیس سازمان بسیج اساتید در نشست بصیرتی که در محل مدرسه علمیه فاطمیه برگزار شد، گفت: دنیای سرای آزمایش الهی است و تاریخ، آزمایشگاه افراد و جوامع مختلفی است که مورد آزمایش و امتحان قرار گرفته‌اند، دقت و تأمل در این آزمایشگاه نشان می‌دهد مهم‌ترین رمز پیروزی صبر و مقاومت است و به همین دلیل خدای سبحان بشارت پیروزی را در انتها به صابران و افراد با استقامت می‌دهد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌های حوزه‌های علمیه خواهران / ایلام، حجت‌ الاسلام والمسلمین جعفرنژاد رئیس سازمان بسیج اساتید در نشست بصیرتی که در محل مدرسه علمیه فاطمیه ایلام برگزار شد، گفت: دنیای سرای آزمایش الهی است و تاریخ، آزمایشگاه افراد و جوامع مختلفی است که مورد آزمایش و امتحان قرار گرفته‌اند، برخی با موفقیت و برخی دیگر ناموفق و شکست خورده‌اند و دقت و تأمل در این آزمایشگاه می‌تواند ما را به رمز موفقیت در آزمون‌ها و آشنایی با آسیب‌ها و موانع یاری دهد.

صبر و مقاومت مهم‌ترین رمز پیروزی است

رئیس سازمان بسیج اساتید کشور یادآوری کرد: مهم‌ترین رمز پیروزی صبر و مقاومت است و به همین دلیل خدای سبحان بشارت پیروزی را در انتها به صابران و افراد با استقامت می‌دهد، همچنانکه که جنگ‌های تاریخ اسلام چون جنگ احزاب و جنگ با یهودیان بنی نضیر نمونه‌هایی از امتحان الهی بودند.

حجت الاسلام جعفرنژاد در تبیین ارزشمندی مقاومت در مقابل سازش بیان کرد: متاسفانه در جنگ‌های پیش از انقلاب اسلامی روحیه مقاوت و دفاع وجود نداشت، بلکه روحیه سازش و پذیرش پادشاهان ایرانی منجر به شکست و حقارت تاریخی شد، جنگ ۱۲ روزه نیز نشان داد که باز هم مردم همان روحیه مقاومت را حفظ کرده‌اند و همچنان پیروز میدان هستند.

رئیس سازمان بسیج کشور در پایان طلاب را به مطالعه در زمینه‌های سیاسی و پیگیری مسائل روز دنیا به جهت کسب توانمندی در زمینه تبیین و پاسخگوئی به شبهات توصیه کرد.

انتهای پیام/

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha