قوه خیال باید کنترل و مدیریت شود، چرا که در بسیاری از مسائل می‌تواند راهگشا باشد

خانم فاطمه شجاعیان در جمع طلاب گفتند: قوه خیال باید کنترل و مدیریت شود، چرا که در بسیاری از مسائل می‌تواند راهگشا باشد؛ فکر و خیال خوب پاداش دارد و اگر به عمل برسد، پاداش آن ده برابر خواهد بود و فکر و خیال بد گناه محسوب نمی‌شود، اما اثر سوء دارد و یک برابر عقاب در پی خواهد داشت.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران/سمنان، سلسله نشست‌های اخلاقی با عنوان «اخلاق در مسیر طلبگی؛ از دانستن تا زیستن» با حضور خانم فاطمه شجاعیان استاد حوزه علمیه در مدرسه علمیه نجمیه سرخه برگزار شد.

خانم شجاعیان به تبیین جایگاه و اهمیت مدیریت قوه خیال پرداخت و با اشاره به نقش تعیین‌کننده قوه خیال در زندگی انسان، بیان کرد: قوه خیال باید کنترل و مدیریت شود، چرا که در بسیاری از مسائل می‌تواند راهگشا باشد؛ فکر و خیال خوب پاداش دارد و اگر به عمل برسد، پاداش آن ده برابر خواهد بود و فکر و خیال بد گناه محسوب نمی‌شود، اما اثر سوء دارد و یک برابر عقاب در پی خواهد داشت.

خانم شجاعیان افزود: قوه خیال ارتباطی عمیق با خواب دارد و همین خیال است که برزخ انسان را می‌سازد. این قوه مدرک جزئیات و تصویرگر آن چیزی است که در نفس انسان وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه قوه خیال، تلویزیون نفس است گفت: چیزهایی که در طول روز شما با آنها انس دارید اینها در قوه خیال و حافظه شما ذخیره می‌شود و آنها را در خواب می‌بینید، خواب ظهور قوه خیال است یعنی قوه خیال، خود را در خواب نشان می‌دهد اگر شخصی قوی‌تر شود از خواب فراتر رفته و قوه خیال در بیداری به صورت مکاشفات، خود را ظهور و بروز می‌دهد.

استاد حوزه قطع ارتباط با عالم غیبی و تبدیل شدن فکرِ منحرف به عمل را از آثار انحراف قوه خیال دانست و بی‌تربیتی و ناپاکی، خوگیری، حریم شکنی و پراکندگی قوه خیال را از ضررهای خیال‌های رها شده برشمرد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha