خانم ناهید مظفری روانشناس و مشاور خانواده گفت: اختلافات ميان زوجين، عمدتا ناشي از عدم شناخت تفاوت ها و نيازهاي يكديگر بوده و حل اين معضل، قطعا نيازمند آموزش و فرهنگسازي است.
به گزارش خبرگزاری کوثر از کردستان، خانم ناهید مظفری روانشناس و مشاور خانواده در کارگاه آموزشی همسرداری که در مدرسه علمیه حضرت زینب(س) سریش آباد برگزار شد، به بيان ويژگي هاي رفتاري و ادراكي متفاوت در مردان و زنان پرداخت و گفت: مرد و زن در نظام هستي هر كدام براي هدفي مشخص و عنوان مكمل يكديگر آفريده شده اند.
وی تصریح کرد: زنان با مردان در حقوق انسانی مساوی هستند ولی در شناخت خود و پيرامون و درك شرايط، موقعيت ها، تصميم گيري، ابراز احساسات و نوع واكنش ها با يكديگر متفاوت هستند.
اين روانشناس حوزوي گفت : آنچه باعث تمایز زن و مرد از هم می شود تفاوت فیزیولوژیکی آنهاست که باعث توافق آنها در وظایف میشود.
خانم مظفری راهکارهای دلبسته کردن شوهر در زندگی را متذکر شد وچنین بیان داشت:اختلافات و نزاع ها در خانواده ها و ميان زوجين، عمدتا ناشي از عدم درك و شناخت تفاوت ها و نيازهاي يكديگر بوده و برطرف ساختن اين معضل، قطعا نيازمند آموزش و فرهنگسازي است.
گفتني است طلاب شركت كننده در اين کارگاه، پيش از اين در کارگاه آموزشي مرتبط با مهارت های فردی، خود آگاهی و مدیریت استرس شركت كرده بودند.