معاون آموزش حوزههای علمیه خواهران از آغاز پذیرش حوزههای علمیه خواهران در سراسر کشور خبر داد.
به گزارش خبرگزاری کوثر، حجت الاسلام و المسلمین مجتبی فاضل صبح امروز در جمع اصحاب رسانه با اعلام آغاز پذیرش حوزههای علمیه خواهران گفت: حوزه های علمیه برای تببین دین و پیاده سازی آن در بطن جامعه شکل گرفته اند، با جست و جو و تفسیر در دین، متوجه می شویم که برای مفسر دین هیچ محدودیت جنسی، زمانی و مکانی وجود ندارد و خواهران طلبه مانند برادران می توانند در این عرصه توانایی های خود را به نمایش بگذارند.
در ادامه خانم مریم بابایی، مسئول اداره پذیرش حوزه های علمیه خواهران اظهار داشت: پذیرش سال 1399_1400 در مقطع عمومی(سطح دو) به صورت حضوری، مقطع تکیملی(سطح سه) به صورت حضوری، نیمه حضوری و غیرحضوری و مقطع تخصصی به صورت حضوری(سطح چهار) آغاز شده است.
وی اظهار داشت: به دلیل شیوع ویروس کرونا و طرح فاصله گذاری اجتماعی، برای مقطع عمومی آزمون ورودی در نظر گرفته نشده است و سنجش برای پذیرش خواهران، طبق بررسی سوابق تحصیلی و معدل کل است.
خانم بابایی شرایط پذیرش در مقطع عمومی را داشتن حداقل مدرک دیپلم و یا سیکل اعلام کرد و افزود: ظرفیت برای پذیرش در مقطع عمومی 1200 نفر است که از میان دارندگان مدارک دیپلم متولد 1359 به بعد و دارندگان مدرک سیکل متولد 1382 به بعد پذیرش می شوند.
مسئول اداره پذیرش حوزه های علمیه خواهران افزود: پذیرش خواهران طلبه برای مقطع تکمیلی(سطح سه) در 12 رشته تحصیلی تفسیر و علوم قرآنی، فقه و اصول، فلسفه اسلامی، کلام اسلامی، تاریخ اسلام، مطالعات اسلامی زنان، مدرسی ادبیات عربی، اخلاق و تربیت اسلامی، کلام با گرایش امامت، کلام با گرایش مهدویت، مشاوره خانواده با رویکرد اسلامی، تربیت دینی کودکان و نوجوان به صورت حضوری و در 3 رشته تفسیر و علوم قرآنی، فقه و اصول و تاریخ اسلام به صورت نیمه حضوری و غیر حضوری، صورت می گیرد.
وی تصریح کرد: نحوه سنجش طلبه های خواهر در مقطع تکمیلی، آزمون و مصاحبه علمی است که بیش از سه هزار نفر در 28 استان، ظرفیت برای پذیرش در این مقطع وجود دارد.
خانم بابایی در ادامه به تشریح شرایط پذیرش مقطع تخصصی حوزههای علمیه خواهران پرداخت و گفت: پذیرش در این مقطع در رشتههای تفسیر تطبیقی، فقه خانواده، حکمت متعالیه، کلام اسلامی و علوم و معارف قرآنی در ۱۰ استان کشور صورت می گیرد.
مسئول اداره پذیرش حوزه های علمیه خواهران افزود: در این مقطع مانند سطح سه، سنجش از طریق آزمون ورودی و مصاحبه علمی است و بیش از 200 نفر از طلبه های خواهر، در ۱۰ استان تهران، اصفهان، یزد، سمنان، مرکزی، فارس، کرمان، مازندران، گلستان و خوزستان مشغول به تحصیل می شوند.
وی در ارتباط با پذیرش اتباع خارجی در حوزههای علمیه خواهران اظهار داشت: طبق تفاهم با جامعه المصطفی العالمیه، اتباع خارجی که از گذشته ساکن کشور بودهاند و مجوز اقامت دارند، با دریافت کد تحصیلی از جامعه المصطفی ، می توانند در مدارس علمیه خواهران ثبت نام کنند.
خانم بابایی در ادامه با اشاره به پذیرش فارغالتحصیلان دانشگاهی در حوزههای علمیه خواهران گفت: فارغالتحصیلان دانشگاه با مراجعه به آموزش و تطبیق دروسی که پیش از این گذارهاند با دروس حوزه میتوانند در حوزه های علمیه خواهران به ادامه تحصیل بپردازند.
وی خروجیهای حوزه علمیه خواهران را بسیار مناسب ارزیابی کرد و گفت: در مقطع عمومی بیش از 90 درصد اساتید را طلبه های خواهر فارغ التحصیل تشکیل می دهند و با افزایش فارغ التحصیلان، این آمار در سطح تکیملی نیز رو به افزایش است و تعداد زیادی از اساتید سطح تکمیلی را نیز طلبه های خواهر تشکیل می دهند.
وی افزود: خدمات فرهنگی و جهادی طلبه های خواهر به منظور مقابله با کرونا و کمک به مردم در سراسر کشور، مثالی روشن برای این مسئله است که طلبه های خواهر علاوه بر زمینه های پژوهشی، در زمینه های فرهنگی و اعتقادی به رشد و بالندگی بسیاری رسیدهاند.