نشست آنلاین مدیر و مسئولان حوزه های علمیه خواهران کشور با مسوؤلان حوزه علمیه خواهران آذربایجان شرقی برگزار شد
251744

نشست آنلاین مدیر و مسئولان مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران کشور با مدیر و مسئولان حوزه علمیه خواهران آذربایجان شرقی صبح امروز برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری کوثر،  نشست آنلاین مدیر و مسئولان مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران کشور با مدیر و مسئولان حوزه علمیه خواهران آذربایجان شرقی صبح امروز برگزار شد. 

حجت‌الاسلام والمسلمین بهجت‌پور صبح امروز در نشست آنلاین با مدیر و معاونان حوزه علمیه خواهران آذربایجان شرقی ضمن تشکر از فعالیت‌های صورت گرفته در حوزه علمیه خواهران استان آذربایجان شرقی اظهار داشت: امیدوارم این جلسه باعث ایجاد تعامل و همکاری بیشتر میان معاونان مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران و مسئولان حوزه علمیه خواهران آذربایجان شرقی شود.

مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور در ارتباط با استاندارد سازی اساتید اظهار داشت: ما باید تلاش کنیم تا طلبه‌های ما بهترین مطالب را از بهترین اساتید دریافت کنند چراکه این اساتید هستند که در کنار متن‌ها، جذابیت حوزه ر ا بالا برده و ماندگاری طلبه در حوزه را تثبیت می کنند؛ ایجاد انگیزه و شوق در طلبه بر عهده استاد است. 

مفسر برجسته قرآن کریم با تقدیر از طلاب جهادگر حوزه علمیه خواهران آذربایجان شرقی اظهار داشت: امیدوارم مراتب تجلیل، احترام و تواضع مسؤولان مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران به گوش طلبه‌های خواهر جهادگر برسد و در مراسمی که قرار است از طرف مقامات عالی رتبه کشور به عمل بیاید، امیدواریم تکریم مناسبی از خواهران جهادگر صورت پذیرد.

در ادامه  حجت الاسلام و المسلمین روشن تن، مدیر حوزه علمیه خواهران آذربایجان شرقی با تأکید بر هم افزایی نهادهای موجود در حوزه اظهار داشت: زمانی که طلبه‌ای وارد حوزه‌های علمیه می شود، نبض آن طلبه در اختیار ما قرار می گیرد، با توجه به تبلیغات منفی و مسائل بیرونی که بر روی طلبه اثر می گذارد، تمامی اجزاء باید با هم افزایی مشکلات موجود را شناسایی و مشکلات را برطرف شود. 

وی با اشاره به اهمیت راه اندازی سطوح تخصصی در آذربایجان شرقی گفت: توسعه سطوح تخصصی در آذربایجان شرقی نگاهی راهبردی است که می تواند اهمیت و جایگاه حوزه‌های علمیه خواهران را به خوبی نشان دهد و به دنبال آن هستیم تا سطوح تخصصی را در استان راه‌اندازی کنیم.

در ادامه نشست آنلاین، حجت‌الاسلام و المسلمین فاضل، معاون آموزش حوزه های علمیه خواهران کشور  در ارتباط با راه‌اندازی سطوح تخصصی در استان آذربایجان شرقی اظهار داشت: در این زمینه باید در ابتدا استاندارد های مورد نیاز فراهم شود و باید به این نکته توجه داشته باشیم که استاد برجسته تنها بخشی از آموزش موثر است.

وی  با اشاره به طرح پیشنهادی استادپروری اظهار داشت: استادپروری، طرح بسیار ارزنده‌ای است و امیدوارم هرچه زودتر تحقق یابد و معاونت آموزش حوزه های علمیه خواهران کشور آماده همکاری است و امیدوارم در تابستان و پس از عادی شدن شرایط و از بین رفتن ویروس کرونا، این طرح را آغاز کنیم.

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین واحدی، معاون امور حوزه‌های علمیه خواهران کشور با تشکر از فعالیت های صورت گرفته توسط مدیر و مسئولان حوزه علمیه خواهران آذربایجان شرقی اظهار داشت: از ابتدای شروع مدیریت حجت الاسلام و المسلمین روشن تن، تلاش شده است تا از هم گسستگی که میان هیات امنا مدارس به وجود آمده است برطرف شود که تاکنون سه هیات امنا در این مدت ترمیم شده است و مشکلاتی که وجود داشته حل شده است.

در ادامه خانم معصومه ظهیری، معاون فرهنگی حوزه های علمیه خواهران کشور با آرزوی قبولی طاعات و عبادات با تاکید بر اهمیت اثربخشی فعالیت‌های فرهنگی اظهار داشت: در مسائل فرهنگی دو وجه ارزیابی و شاخص مورد توجه است لذاباید در فعالیت‌های فرهنگی به اثربخشی توجه ویژه‌ای داشته باشیم.

ظهیری با اشاره به کمبود مشاوران در برخی از مدارس علمیه خواهران اظهار داشت: در زمینه کمبود مشاور و یا چندشغله بودن بعضی از مشاوران در برخی از مدارس، باید بررسی های لازم صورت بگیرد و مشکلات برطرف شوند.

معاون فرهنگی حوزه‌های علمیه خواهران عنوان کرد: چندین سازمان‌ مردم نهاد به همت دانش آموختگان حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور در حال تأسیس است  و امیدواریم که دانش آموختگان استان آذربایجان شرقی نیز نسبت به این مسئله اقدام کنند.

وی افزود: فعالیت های تبلیغی و فرهنگی صورت گرفته در استان آذربایجان شرقی بسیار امیدوار کننده و از گستره و وسعت بسیار خوبی برخوردار بوده است.

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین یحیی جهانگیری، مدیرکل روابط عمومی، ارتباطات و امور بین الملل حوزه‌های علمیه خواهران ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات، با تشکر از فعالیت های صورت گرفته توسط حجت الاسلام و المسلمین روشن دل در راستای پذیرش سال تحصیلی حوزه های علمیه خواهران کشور اظهار داشت: طبق بررسی ها، توزیع اخبار پذیرش آذربایجان شرقی در رسانه های غیروابسته به مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران، خوب بوده است.

وی افزود: برای مطلع شدن روابط عمومی مرکز از فعالیت های موثر حوزه علمیه خواهران آذربایجان شرقی، باید بسترهای ارتباطی به بهترین نحو ارتقا یابند چراکه اطلاع از اتفاقات و اقدامات موجب می‌شود تا بهترین تصمیمات در راستای پذیرش استان آذربایجان شرقی گرفته شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین جهانگیری تصریح کرد: حجت‌الاسلام والمسلمین بهجت‌پور نسبت به فعالیت‌های بین‌المللی حوزه های علمیه خواهران نگاه جدیدی دارد و در این راستا استان های مرزی می توانند در بحث پذیرش طلاب بین المللی، نقش موثری داشته باشند. همچنین طلبه های خواهر خارجی که در المصطفی تحصیل کرده اند، برای سطح سه می توانند به حوزه های علمیه خواهران سراسر کشور مراجعه کنند.

برچسب‌ها