مدیر حوزه علمیه خواهران آذربایجان شرقی به اهمیت راه اندازی سطوح تخصصی در آذربایجان شرقی پرداخت و گفت: توسعه سطوح تخصصی در آذربایجان شرقی نگاهی راهبردی است که می تواند اهمیت و جایگاه حوزههای علمیه خواهران را به خوبی نشان دهد و به دنبال آن هستیم تا سطوح تخصصی را در استان راهاندازی کنیم.
به گزارش خبرگزاری کوثر، حجت الاسلام والمسلمین روشن تن صبح امروز در نشست آنلاین با مدیر و مسؤولان حوزههای علمیه خواهران به بیان گزارشی از اقدامات صورت گرفته در راستای پذیرش حوزههای علمیه خواهران پرداخت و اظهار داشت: در حوزه هایعلمیه خواهران از زمان آغاز پذیرش تا رسیدن به نتیجه مشخصی که برای یک طلبه در نظر گرفته شده است، تمامی عوامل دخیل هستند و هریک از اجزاء سیستم، برای رسیدن به این مهم نقش خود را ایفا می کند.
وی با تأکید بر هم افزایی نهادهای موجود در حوزه اظهار داشت: زمانی که طلبهای وارد حوزههای علمیه می شود، نبض آن طلبه در اختیار ما قرار می گیرد، با توجه به تبلیغات منفی و مسائل بیرونی که بر روی طلبه اثر می گذارد، تمامی اجزاء باید با هم افزایی مشکلات موجود را شناسایی و مشکلات را برطرف شود.
مدیر حوزه علمیه خواهران آذربایجان شرقی با بیان اینکه نگاه ماه در پذیرش کیفی است نه کمی گفت: پیشنهاد میشود که در زمینه سلامت روان و استعداد طلاب بررسیهای بیشتری صورت بگیرد و می توان از ظرفیت مشاوران زبده در این طرح استفاده کرد. این رغبت سنجی باید برای طلبه هایی که حتی مقداری از سطوح اموزشی را گذارنده و یا در مراحل پایانی آموزش خود هستند نیز صورت بگیرد تا به شناخت خوبی از طلبه ها دست یابیم و بدانیم با چه رویکردی می توانیم بهترین شکل آموزش را برای طلاب داشته باشیم.
حجت الاسلام و المسلمین روشن تن با اشاره به تبلیغات گسترده در آذربایجان شرقی برای پذیرش سال 1400_1399 اظهار داشت: با توجه به تعطیلی نماز جمعه، با رایزنی های صورت گرفته قرار بر این شده است که در پیام جمعه که در هر هفته به جای خطبه های نماز جمعه منتشر می شود، از خانواده های مذهبی و انقلابی دعوت بشود تا فرزندانشان به سربازی امام زمان بپیوندند و از این طریق نیز امیدواریم بتوانیم جذب مناسب داشته باشیم.
مدیر حوزه علمیه خواهران آذربایجان شرقی افزود: روز یک شنبه هفته آینده نیز ویدیو کنفرانسی با مدیران مدارس سراسر استان برگزار می شود که مبنای آن انتقال تجارب و ایده ها برای جذب حداکثری و پذیرشی متناسب با شأن حوزه علمیه استان است.
وی با تأکید بر استفاده از ظرفیت های طلبه های خواهر در مقام استادی تصریح کرد: باید از ظرفیت طلاب خواهر استفاده کنیم تا در آیندهای زندیک تمامی اساتید ما در سطح دو، سه و چهار را خواهران تشکیل بدهند و در این راه می توان از اساتید خواهری که ظرفیت استاد پروری آن ها درخشان است بهره برد.
حجت الاسلام و المسلمین روشن تن با اشاره به دروس اقتضایی اظهار داشت: همکاران ما در بخش آموزش، دروس اقتضایی استان را تدوین کردهاند و با توجه به تفاوت اقلیم، زبان و فرهنگ هر استان دروس اقتضایی بسیار حیاتی بوده و راهاندازی این طرح بسیار هوشمندانه بوده است.
مدیر حوزه علیمه خواهران آذربایجان شرقی با اشاره به اهمیت قرآن در زندگی و جامعه اظهار داشت: در بحث آموزش قرآن، هرچند کتابها حجیم و آموزش ها مناسب است، اما باید در کنار آموزش، قرآن و مفاهیم آن به رفتار و گفتار تبدیل کنیم و به همین دلیل پیشنهاد میکنم مدارس قرآن نیز در حوزه های علمیه تأسیس شود تا طلاب در پایان مقطع تحصیلی بتواند از نظر حفظ، تفسیر و... دانش مناسبی داشته باشد.
وی در ادامه به با اشاره به مسائل فرهنگی و شرایط زیستی به وجود آمده به دلیل ویروس کرونا اظهار داشت: با آغاز این بیماری، حجمه شدیدی از سمت دشمنان اسلام علیه حوزهها به جریان افتاد، اما به فضل الهی طلبه ها در این زمینه خوش درخشیدند و به صورت جهادی هرچه در توان داشتند در اختیار مردم گذاشتند. خواهران طلبه بدون هیچ چشمداشتی برای کمک به نیازمندان بسته های حمایتی و معیشتی تهیه میکنند و حتی در بحث تغسیل اموات نیز همچنان درحال کمکرسانی هستند.
حجت الاسلام و المسلمین روشنتن ادامه داد: طلاب خواهر در بحث غربالگری مجموعههای بهداشتی نیز اقدامهای زیادی انجام دادند، همچنین در زمینه پشتیبانیهای روحی و مشاوره نیز اقدامات خوبی صورت گرفته و در ماه مبارک شعبان، مراسمهای مجازی تشکیل شد و در این مدت طلبههای خواهر خلاهای به وجود آمده را به خوبی پر کردند.
وی در پایان به اهمیت راه اندازی سطوح تخصصی در آذربایجان شرقی پرداخت و گفت: توسعه سطوح تخصصی در آذربایجان شرقی نگاهی راهبردی است که می تواند اهمیت و جایگاه حوزههای علمیه خواهران را به خوبی نشان دهد و به دنبال آن هستیم تا سطوح تخصصی را در استان راهاندازی کنیم.