زمینه حضور موثر طلاب خواهر در جامعه فراهم شود
258261

مدیر حوزه علمیه خواهران استان فارس اظهار داشت: مسئولین و سیاست گذاران کلان نهاد مقدس حوزه، بایستی گام هایی اساسی برای حضور مؤثر طلاب خواهر در جامعه و میان مردم بردارند زیرا قدم اصلی در ایجاد هویت طلبگی، شناخت جایگاه طلبه در جامعه و ایجاد یک خودباوری درونی است.

به گزارش خبرگزاری کوثر، حجت الاسلام و المسلمین عبدالرضا محمودی در نشست آنلاین مدیران استانی حوزه های علمیه خواهران که امروز برگزار شد، با تبریک دهه کرامت و ولادت حضرت معصومه(س) اظهار داشت: رسالت طلبگی در رسالت نهاد حوزه علمیه قابل جستجو است و زمانی که می خواهیم پیرامون هویت طلبگی بحث کنیم، باید این موضوع را در قالب رسالت طلبگی تببین کنیم.

وی با طرح سؤال «نقش نهاد روحانیت در جامعه اسلامی چیست و چه وظایفی را برعهده دارد؟» اظهار داشت: وظیفه نهاد روحانیت در سه زمینه تولید علم، هدایت دینی و هدایت سیاسی خلاصه می شود که نتیجه این سه مرحله ایجاد تمدن اسلامی است. 

مدیر حوزه علمیه خواهران استان فارس تمدن اسلامی را دارای پنج مرحله دانست و افزود: مرحله اول انقلاب اسلامی، دوم نظام اسلامی، سپس دولت اسلامی، چهارم جامعه اسلامی و در نهایت ایجاد تمدن اسلامی است.

وی با بیان اینکه انقلاب و نظام اسلامی شکل گرفته است اظهار داشت: باید هم اکنون برای مرحله سوم یعنی دولت سازی اسلامی تلاش شود و این دولت اسلامی که اختیار مدیریتی دارد، به یک جامعه ای که اشراف و تسلط به مبانی اسلامی دارند نیازمند است.

حجت الاسلام و المسملین محمودی در ادامه افزود: یکی از مهم ترین وظایف حوزه های علمیه، تولید علم برای ساخت دولت اسلامی است و این مرحله اولین رسالت و مسئولیت روحانیت است.

وی با بیان اینکه دولت اسلامی نیاز به کارگزاران مومن و آشنا به مبانی اسلامی دارد اظهار داشت: مرحله دوم، یعنی هدایت دینی یکی از نیازهای دولت اسلامی است، کارگزاران مؤمن و آشنا به مبانی اسلامی می توانند تضمین پیاده شدن قوانین و مقررات اسلامی در جهت رشد و تعالی جامعه باشند.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان فارس سومین رسالت حوزه و روحانیت را هدایت سیاسی دانست و گفت: یکی از وظایف نهاد حوزه و روحانیت هدایت سیاسی است و روحانیت باید افکار آحاد جامعه را به مسیر درست هدایت کند، مقام معظم رهبری در این باره می فرمایند که اگر بنده مکرراً می گویم انقلابی باشیم و حوزه ها انقلابی باشند، برای این است که اگر علمای دین وارد میدان مبارزه و سیاسی نمی شدند، این اتفاقات بزرگ هرگز رخ نمی داد.

حجت الاسلام و المسلمین محمودی در پایان با تأکید برای تحقق هویت طلبگی اظهار داشت: مسئولین و سیاست گذاران کلان نهاد مقدس حوزه، بایستی گام هایی اساسی برای حضور مؤثر طلاب خواهر در جامعه و میان مردم بردارند زیرا قدم اصلی در ایجاد هویت طلبگی، شناخت جایگاه طلبه در جامعه و ایجاد یک خودباوری درونی است.

برچسب‌ها