توليد پوشش هاي اسلامي مستلزم كار جهادي است
259177

پژوهشگر حوزوي با اشاره به عرصه جهادي پوشش گفت: بايد به طراحان مد بهاء داده شود و توليدي هاي پوشش هاي اسلامي راه اندازي و حجاب با زيباترين نوع پوشش براي جوانان عرضه شود.

به گزارش خبرگزاري «كوثر» از اصفهان، عفت رمضانيان استاد و پژوهشگر حوزه علميه اصفهان در تجمع بزرگ زنان فاطمي كه با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی به همت مدرسه علميه زهرائيه نجف آباد و حوزه حضرت زهرا سلام الله علیها ناحیه مقاومت بسیج اين شهر به مناسبت هفته حجاب و عفاف در مسجد جامع شهر برگزار شد ضمن تاكيد بر پايه ريزي اصول زندگي مطابق با سبك زندگي اسلامي گفت: ما در كشوري زندگي مي كنيم كه افتخارش، نظام اسلامي است و اين ادعا را در ما به وجود آورده است كه پرچم اين نظام را به دست حضرت مهدي «عجل الله تعالي فرجه الشريف» رسانيده و زمينه ساز ظهور خواهيم بود؛ در چنين شرايطي در فرهنگ ما نهفته است كه اگر ارزش هاي دين را رعايت كنيم ظهور را نزديك كرده‌ايم و چه ارزشي بالاتر از حجاب براي زن مسلمان وجود دارد؟

پژوهشگر ديني با اشاره به بيانات رهبر معظم انقلاب گفت: امام خامنه (مدظله العالي) فرمودند: هدف اين نظام ساختن تمدن نوين اسلامي است كه حول دو محورِ پيشرفت اسلامي، در عرصه هاي مختلف علمي، صنعتي، ورزشي و ... و پياده سازي سبك زندگي اسلامي در بين اقشار مختلف جامعه مي گردد.

وي به بيان پيشرفت هاي حاصل شده از انقلاب اسلامي پرداخت و گفت: در شرايطي كه عده اي در تلاشند تا ثابت كنند، اين انقلاب پيشرفت چنداني براي مردم ايران به ارمغان نياورده است و با غرض‌ورزي خود سعي در نامحسوس جلوه دادن آن دارند؛ اين پيشرفت ها براي زنان ايراني بسيار بارز است و در عرصه هاي مختلف حضور در جامعه اعم از علمي، ورزشي، كارآفريني و ... مشهود است.

خانم رمضانيان به ايجاد دو جهان بيني، حاصل از دو تفكّر مادّي و الهي اشاره كرد و گفت: در جهان بيني مادّي همه چيز با شاخه لذّت جويي، سود و زيان وزن مي شود بنابراين كساني كه در اين تفكّر به سر مي برند فقط به منفعت خود فكر مي كنند و براي رسيدن به سود خود متعرض به ديگران هم خواهند شد زيرا همه چيز منهاي خداوند معنا مي شود؛ اما در تفكّر الهي كه مبدأ خداست، افراد به آخرت ايمان دارند و ارسال رسل را براي ارائه برنامه زندگي قبول دارند هرگز براي رسيدن به سود مختصر خود راضي به تعرض به حقوق ديگران نخواهند شد.

وي بيان كرد: در تفكر الهي، دنيا مركبي براي رسيدن به آخرت است و مردم، در اين تفكّر براي رسيدن به لذّت هاي دنيوي تلاش كمتري مي كنند و بزرگترين لذّت را ياد خدا مي دانند؛ چنين اشخاصي كه زندگي هايشان مملوّ از معنويت است و سبك زندگي معصومين را در پيش مي گيرند؛ در زندگي خود به ارزش هاي دين اسلام پايبند هستند و تمدّن اسلامي را جلو مي برند.

پژوهشگر ديني، مادران را اولين الگوي فرزندان دانست و گفت: مادران با سبك زندگي خودشان، سبك زندگي آينده فرزندانشان را مي سازند. مادري مي تواند دين و مسئله حجاب را خوب به دخترش ياد دهد كه خود شناخت درستي از آن داشته باشد. بايد حجاب را گونه اي به دختران ياد داد كه احساس خوبي نسبت به آن پيدا كنند و با شناخت كامل پذيراي آن باشند تا وقتي در جامعه آزادانه حركت مي كنند هر تبليغي روي انتخاب آنها تأثير نداشته باشد.

وي به عرصه جهادي پوشش اشاره كرد و گفت: با توجه به اينكه در سطح جامعه توزيع پوشش اسلامي و البسه مناسب با سبك زندگي اسلامي محدود شده است؛ در اين عرصه نياز به كار جهادي وجود دارد و بايد به طراحان مد بها داده شود و توليدي هاي پوشش هاي اسلامي راه اندازي شود و حجاب را با زيباترين نوع پوشش براي جوانان عرضه كرد تا بتوان پوشش اسلامي را گسترش داد.

برچسب‌ها