کد خبر: 94680
۱۵ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۴۱
ولایت، بزرگ ترین نعمت است
260593

مدیر مدرسه علمیه فاطمه ام البنین حآجی آباد گفت: بزرگ ترین نعمت، نعمت ولایت است و شیعه برای شکرگزاری از این نعمت بزرگ باید تمام تلاش خود را برای تبلیغ آن انجام دهد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کوثر از هرمزگان، خانم زهرا بنارویی در جلسه برخط (انلاین) با حضور طلاب و مبلغان ضمن گرامی داشت ولادت امام هادی (علیه السلام) و ایام ولایت امام علی (علیه السلام) با استناد به روایت امام هادی (علیه السلام)  "شکر گزاری از نعمت، از خود نعمت بهتر است چون نعمت متاع دنیای فانی است، ولکن شکر نعمت جاودانه آخرت است " اذعان کرد:  بزرگ ترین نعمت از نعمت هایی که خداوند به بندگانش عنایت کرده است، نعمت ولایت است.

وی با اشاره به آیه ۵۵ سوره مائده " إِنَّمَا وَلِيُّكُمُ اللَّهُ وَرَسُولُهُ وَالَّذِينَ آمَنُوا الَّذِينَ يُقِيمُونَ الصَّلَاةَ وَيُؤْتُونَ الزَّكَاةَ وَهُمْ رَاكِعُونَ " بیان کرد: این آیه به ولایت خداوند و رسولش بر بندگان و در طول آن به ولایت امیرالمومنین علی (علیه السلام) و یازده امام بعد از ایشان می پردازد.

استاد حوزه با اشاره به ایه ۳ سوره مائده "  أَکمَلْتُ لَکمْ دینَکمْ وَ أَتْمَمْتُ عَلَیکمْ نِعْمَتی وَ رَضیتُ لَکمُ الْإِسْلامَ دیناً " و با بیان اینکه نزول این آیه در روز غدیر نشان دهنده ضرورت و عظمت مسئله امامت و ولایت است افزود: خداوند در این روز بر اساس این آیه نعمت دین را تمام می کند و دین بدون ولایت امیر المومنین (علیه السلام) و یازده امام بعد از ایشان ناقص بوده و با ولایت کامل می شود.

وی بر اساس روایتی از امام هادی (علیه السلام)  " شکر گزاری از نعمت بهتر از خود نعمت است " خاطر نشان کرد: به شکرانه این نعمت و چراغ ولایت که خداوند برای رسیدن به خود بر سر راه انسان ها قرار داده باید همه ی شیعیان به ویژه طلاب بی وقفه در تبلیغ، نشر و  شناساندن این عید بزرگ تلاش کنند.

کارشناس حوزه با اشاره به روایتی از امام صادق (علیه السلام) "اطعام دادن در روز غدیر مانند اطعام دادن تمام پیامبران و صدیقان است"، بیان کرد: روایات، تنها روزی که امامان معصوم (علیهم السلام) مومنان را به اطعام دادن سفارش کرده اند، روز غدیر معرفی کرده اند.

استاد حوزه ضمن اشاره به استفاده از فضای مجازی برای نشان دادن عظمت این عید بزرگ خاطر نشان کرد: فضای مجازی بهترین فرصت است تا به شکرانه این نعمت، پویش های مختلفی در راستای اطعام فقیران یا جمع آوری کمک های نقدی و غیر نقدی دوستان و اقوام برای نیازمندان و غیره راه اندازی شود.

وی در پایان ضمن اشاره به خودجوش بودن فعالیت ها و برنامه های عاشورایی مردم، تاکید کرد: همان طور که مردم به اختیار خود و داوطلبانه برنامه های ماه محرم اباعبدالله (علیه السلام) را پیش می برند، فعالیت حوزه ها و طلاب در زمینه غدیر نیز باید به گونه ای باشد که مردم، عید غدیر را همین گونه مهم شناخته و خود در سال های آتی، خودجوش وارد صحنه شوند.

برچسب‌ها