مدیر حوزه علمیه خواهران هرمزگان گفت: سفارش به احسان و نیکوکاری در دستور کار قرآن کریم و سیره اهلبیت(ع) بوده و مراکز نیکوکاری در حوزه های علمیه با این هدف تاسیس شده و سرآمد سایر مراکز هستند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری کوثر از هرمزگان حجت الاسلام و المسلمین عبدالمحمود جهانگیری، در جلسه دیروز افتتاحیه مراکز نیکوکاری مدارس علمیه خواهران هرمزگان ضمن عرض خیر مقدم محضر حجت الاسلام و المسلمین بهجت پور مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور، آقای الهیاری مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) و مدیران مدارس علمیه استان که در بستر فضای مجازی حضور داشتند، بیان کرد: انقلاب و نظام اسلامی باعث شکل گیری مراکز نیکوکاری در موسسات و نهادهای مختلف شد که به صورت منظم، کار خود را در مورد احسان و مساعدت به مردم و به خصوص فقراء شروع کرد.
استاد حوزه خاطر نشان کرد: بسیاری از نهادها، ارگانها و حتی افراد حقیقی، موسسات خیریه ای به نام مراکز نیکوکاری تاسیس کرده اند که از حد شمارش خارج بوده و ممکن است موازی کاری و پراکنده کاری هایی نیز داشته باشند.
کارشناس دینی با اشاره به اینکه مراکز نیکوکاری در حوزههای علمیه یک ملجا و امالقرایی برای همه مراکز نیکوکاری است افزود: مراکزی که در حوزهها شکل گرفته، شاخصه و شاکله ی بنای برپایی آنها با سایر مراکز متفاوت است.
حجت الاسلام و المسلمین جهانگیری اظهار داشت: با توجه به رسالتی که حوزههای علمیه در زمینه تبلیغ و اشاعهی فرهنگ و ارزشهای دینی دارند و با وجود اتصالی که طلاب با بدنه جامعه داشته و نسبت به مسائل شرعی آگاهی دارند، مراکز نیکوکاری حوزههای علمیه را می توان سرآمد سایر مراکز نیکوکاری دانست.
مدیر حوزه علمیه خواهران هرمزگان با اشاره به افتتاح چندین ساله مرکز نیکوکاری حوزه علمیه خواهران هرمزگان و قدردانی از همکاری ها و مساعدت های دکتر الهیاری مدیر کل کمیته امداد تصریح کرد: شعبه های مختلفی در شهرستانها و مدارس علمیه استان فعالیت داشته اند که این مراکز در بعضی از مدارس علمیه استان فعال بوده و ۳ الی ۴ مدرسه نیز به صورت پراکنده در این زمینه فعالیت داشته اند که امروز افتتاح شده و به صورت رسمی آغاز به کار خواهند کرد.