-
فرزندآوری، اولویت نخست کشور است
مسئول جوانی و جمعیت معاونت بهداشتی مازندران گفت: پایینبودن نرخ فرزندآوری و کاهش موالید در ایران و مازندران نگرانکننده است و بحران پیری جمعیت، آسیب جدی برای کشور محسوب می شود.
-
مدیر حوزه علمیه خواهران اردبیل:
بانوان طلبه با تلاشهای علمی خود به مطالبات مردم پاسخ دهند
مدیر حوزه علمیه خواهران استان اردبیل گفت: خواهران طلبه بایستی با بهرهگیری از تلاشهای علمی و پژوهشی خود به مطالبات مردم پاسخ بدهند.
-
بررسی «زنان و نقش آنها در تحکیم بنیاد خانواده» در ترکمنستان
در آستانه روز جهانی زن، نخستین نشست مشترک بانوان با عنوان «زنان و نقش آنها در تحکیم بنیاد خانواده» با هماهنگی اداره ارتباطات فرهنگی بینالمللی زنان و خانواده و مشارکت رایزنی فرهنگی ایران و اتحادیه زنان ترکمنستان در محل این اتحادیه برگزار شد.
-
همکاریهای علمی ـ دانشگاهی ایران و قرقیزستان در حوزه «زن و خانواده» بررسی شد
هیأت فرهنگی از جمهوری اسلامی ایران و میرلان دیلدائف، معاون علمی دانشگاه ملی قرقیزستان، توراتبک سیردیبایف رئیس موسسه تاریخ و مطالعات منطقهای و جمعی از اساتید این دانشگاه در نشستی با موضوع «زن و خانواده» هماندیشی کردند.
-
سیره و اندیشه قرآنی رهبر معظم انقلاب الگوی بیبدیل پیوند دین و حکومت
معاون فرهنگی تبلیغی حوزههای علمیه خواهران با تاکید براینکه اندیشه قرآنی رهبر معظم انقلاب الگویی بیبدیل از پیوند دین و حکومت را ارائه میدهد، اظهار داشت: تأکید ایشان بر قرآن بهعنوان راهحلی برای چالشهای معاصر، حوزههای علمیه را ملزم به ترویج این اندیشه میسازد.
-
نقش خانواده در ترویج «فرهنگ سفر ایمن» بسیار مهم است
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به پیوستن خود به پویش «نه به تصادف»، گفت: در پویش «نه به تصادف» جان افراد عزیز و مهم است و این در حالی است که ۷۰ درصد تصادفات مرگبار با رانندگی ایمن و هوشیاری راننده قابل پیشگیری است و خانواده مهمترین نقش را در ترویج فرهنگ سفر و پیشگیری از این قبیل حوادث دارد.
-
رهبر انقلاب در دیدار با مسئولان و کارگزاران نظام:
مسئله مهم کشور معیشت مردم است/ مسئولان با جدیت بدنبال حل مشکلات
سران قوا، مسئولان و کارگزاران نظام و جمعی از چهرههای اجتماعی، سیاسی و فرهنگی در هفتمین روز از ماه مبارک رمضان با رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.
-
-
کارشناس قرآنی حوزه های علمیه خواهران تبیین کرد:
آسیبهای جامعه زنان و دختران به خاطر دوری از آموزههای قرآنی است
خانم عبودیت گفت: دوری از آموزههای قرآن و فرهنگ اهل بیت(ع) قطعا آسیبهای زیادی به جامعه و خود شخص میرساند و برگزاری چنین نمایشگاهی میتواند نقش زیادی در ارائه و عرضه دستاوردهای قرآنی داشته باشد.
-
آیت الله خاتمی در بازدید از غرفه حوزه های علمیه خواهران در نمایشگاه قرآن:
اینکه گفته شود حوزه علمیه کاری به قرآن ندارد ظلم و تهمت است/ برگزاری روزانه صدها درس تفسیر قرآن در حوزه های علمیه
عضو فقهای شورای نگهبان گفت: در حق حوزه ظلم بزرگی صورت گرفته است که به ناحق می گویند حوزه های علمیه کاری به قرآن ندارد، این حرف هم ظلم و هم تهمت است.
-
تشریح عملکرد مرکز نشر هاجر در سال ۱۴۰۳
مدیر عامل مرکز نشر هاجر گفت: این انتشارات به عنوان ناشر تخصصی زن و خانواده با موضوعات اسلامی و انسانی در حوزه زن، خانواده و کودک به انتشار کتب پرداخته و در استانهای مختلف بیش از ۳۸ نمایشگاه کتاب برپا کرده است.
-
در سی و دومین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم مطرح شد؛
عشق الهی راهی برای رسیدن به آرامش حقیقی است
استاد حوزه علمیه گفت: انسان و بماهو انسان همواره در طول زندگی همواره نیازمند آرامش حقیقی بوده است زیرا این آرامش فطرتا درون انسان قرار دارد که یکی از اسباب آرامش انسان حب، محبت و عشق است.
-
مؤسس مدرسه علمیه حضرت آمنه(س) فریدونکنار:
رحمت الهی در نسیم معطر رمضان جریان دارد
مؤسس مدرسه علمیه حضرت آمنه(س) فریدونکنار گفت: رمضان نسیم معطری است که رحمت الهی در آن وجود دارد.
-
مدرس حوزه علمیه قم:
مهارت ارتباطی موجب رفع تعارضات با مخاطب میگردد
مدرس حوزه علمیه قم گفت: مهارت ارتباطی موجب رفع تعارضات با مخاطب میگردد.
-
زنان ایرانی که در خانه و مدرسه قربانی تروریسم شدند
از ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ تا ۳۰ آبان ۱۴۰۳، ۶۴۹ زن مسلمان ایرانی در حملات گروههای تروریستی مختلف به شهادت رسیدهاند که بسیاری از این گروههای تروریستی توسط کشورهای غربی که خود را مدافع حقوق زنان میدانند، حمایت میشوند.
-
در پایاننامه طلبه مدرسه علمیه مجتهده امین اصفهان مطرح شد:
نقد و بررسی ادعاهای مهدویت در کتاب «کلام المهدی»
طلبه سطح سه رشته کلام اسلامی، در پایاننامه خود با عنوان «تحلیل انتقادی کتاب کلام المهدی فلاح مشعشعی» به بررسی ادعاهای سید محمد فلاح مشعشعی، یکی از مدعیان مهدویت در قرن نهم هجری، پرداخته است.
-
در نشست علمی-پژوهشی «زن و اقتصاد» مطرح شد:
آسیبهای اشتغال و محیط کار زنان بر خانواده
استاد حوزه و عضو شورای حل اختلاف خانواده، در نشست علمی-پژوهشی «زن و اقتصاد» به بررسی ابعاد اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی اشتغال زنان پرداخت و تأکید کرد: اشتغال زنان بدون در نظر گرفتن شرایط خانوادگی میتواند به کاهش صمیمیت زناشویی، تأخیر در ازدواج و فرزندآوری و ایجاد حس گناه در زنان منجر شود.
-
کاهش احساس تنهایی نوجوانان با تقویت هوش معنوی و بهزیستی معنوی
طلبه مدرسه علمیه مجتهده امین اصفهان، در پایاننامه خود با عنوان «پیشبینی رابطه احساس تنهایی بر اساس بهزیستی معنوی و هوش معنوی نوجوانان» نشان داد که افزایش هوش معنوی و بهزیستی معنوی به کاهش احساس تنهایی در نوجوانان منجر میشود.
-
در نشست مبلغین مدرسه علمیه کریمه اهلبیت(ع) خوانسار مطرح شد:
رازهای افزایش رزق و روزی از منظر آیات و روایات
مدیر مدرسه علمیه کریمه اهلبیت(ع) خوانسار در نشست مبلغین با موضوع «افزایش رزق و روزی» تأکید کرد: رزق تنها به مادیات محدود نمیشود و شامل هر آن چیزی است که انسان برای سعادت دنیوی و اخروی نیاز دارد.
-
کشف مبانی کلامی سلامت معنوی در نهجالبلاغه با الهام از اندیشههای علامه جعفری
طلبه مدرسه علمیه مجتهده امین در پایاننامه خود با عنوان «مبانی کلامی سلامت معنوی در نهجالبلاغه با تکیه بر اندیشههای علامه جعفری» به بررسی نقش تزکیه، تقوا و حیات طیبه در ارتقای سلامت معنوی پرداخت.
-
برگزاری المپیاد علمی طلاب خواهر حوزه علمیه فارس
معاون آموزش حوزه علمیه خواهران فارس گفت: یازدهمین دوره رقابت های علمی طلاب سطح دو در ۶ گرایش و هفتمین دوره برای طلاب سطح سه، در ۱۰ رشته برگزار شد.
-
برگزاری نشست علمی ترویجی با عنوان آسیبشناسی معماری نوین
نشست علمی_ ترویجی «آسیب شناسی معماری نوین (درآمدی تحلیلی بر آسیب شناسی فرهنگی معماری نوین از منظر ثقلین» در سالن اجتماعات مدرسه علمیه تخصصی زینبیه برگزار شد.
-
برگزاری مرحله استانی رقابت علمی خواهران طلبه در لرستان
آزمون مرحله استانی رقابت علمی (المپیاد) طلاب مدارس علمیه خواهران استان لرستان به صورت همزمان در سراسر کشور برگزار شد.
-
اجرای طرح «ماه جهاد» در مدارس علمیه خواهران هرمزگان
معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران هرمزگان از اجرای طرح «ماه جهاد» در سراسر استان خبر داد و گفت: در این راستا، بیش از ۵۰۰ مبلغ در نقاط مختلف استان برای اجرای برنامههای فرهنگی و تبلیغی اعزام شدهاند.
-
آگاهیبخشی به خانوادهها در مورد مسائل تربیتی و دینی وظیفه طلاب است
استاد حوزه و مبلغ فعال مدرسه علمیه تخصصی الزهراء سلام الله علیها بندرعباس گفت: آگاهیبخشی به خانوادهها در مورد مسائل تربیتی و دینی وظیفه طلاب است که رسانه ها و نهادهای آموزشی با تولید محتوای مناسب، به این امر می توانند کمک کنند.
-
ماه رمضان، ماه تقویت اراده است
معاون فرهنگی مدرسه علمیه تخصصی الزهرا (سلام الله علیها) بندرعباس گفت: ماه رمضان ماه فرصت آشتی با خدا است، ماه ازدیاد تقوا و ماه تقویت اراده است، ماه رمضان ماهی است که فضائل اخلاقی در این ماه احیا میشود. طلاب مدرسه علمیه تخصصی الزهرا سلام الله علیها بندرعباس نیز به استقبال رویداد بزرگ معنوی ماه مبارک رمضان میروند تا بتوانند از این ماه نهایت بهره و استفاده را ببرند.
-
ماه رمضان، زمینهساز تقوا و رشد معنوی است
مبلغ فعال و دانش آموخته مدرسه علمیه تخصصی الزهراء(سلام الله علیها) بندرعباس گفت: ماه رمضان، زمینه ساز تقوا و رشد معنوی است و بهرهگیری از این ماه بهترین راه برای نزدیکی به خداوند و کسب سعادت دنیا و آخرت است.
-
در نشست نمایندگان گروههای علمی ـ آموزشی حوزههای علمیه خواهران تبیین شد؛
تربیت بانوان مجتهده و بهرهگیری از هوش مصنوعی در اولویت سند چشمانداز ۱۴۱۴ قرار دارد
مدیر حوزههای علمیه خواهران در نشست نمایندگان علمی_آموزشی که در سالن همایش شهید سلیمانی برگزار شد، با اشاره به نقش گروههای علمی-آموزشی در پشتیبانی از دانش و مهارت حوزویان، بر لزوم بهرهگیری از هوش مصنوعی در آموزش و پژوهش تاکید کرد و گفت: تربیت بانوان مجتهده را در راستای چشمانداز ۱۴۱۴ در اولویت برنامهها قرار داد.
-
در سی و دومین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم مطرح شد؛
از ورود به مباحث قرآنی تا اجرای طرح مسطورا
پژوهشگر طرح ملی زندگی با آیهها گفت: قرآن گمشده من در دانشگاه بود، لذا بعد از اتمام تحصیلات دانشگاهی وارد حوزه شدم و با مباحث قرآنی فلسفه و کلام آشنایی پیدا کردم که در ادامه از کتاب «طرح کلی اندیشه اسلامی» و کمک اساتید برجسته طرح «مسطورا» را در تهران پیاده کردیم.
-
مصاحبه با طلبه موفق و شرکتکننده در دوره آموزشی نهضت سئو
طلبه موفق مرکز تخصصی درهالصدف تهران انگیزه خود از شرکت در دوره آموزشی نهضت سئو را تقویت مهارتهای نگارشی و تولید محتوای اثرگذار در فضای مجازی عنوان کرد.