خانم صبح خیز کارشناس مذهبی، محبت اهل بیت(سلام الله علیها) را در طول محبت خدا دانست و گفت: دوست داشتن اهل بیت(علیهم السلام) انسان را به سوی خدا سوق میدهد.
به گزارش خبرگزاری کوثر از کردستان، خانم صبح خیز در مراسمی که به مناسبت شهادت حضرت زهرا(سلام الله علیها) در مسجد جامع شهرستان قروه به همت مدرسه علمیه خواهران الزهرا(سلام الله علیها) و مرکز تخصصی الزهرا(سلام الله علیها) برگزار شد، محبت اهل بیت(علیهم السلام) به ویژه محبت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) را راه نجات دانست و تاکید کرد: پیامبر(صلی الله علیه و آله) به سلمان فرمود که«یَا سَلْمَانُ مَنْ أَحَبَّ فَاطِمَةَ ابْنَتِی فَهُوَ فِی الْجَنَّةِ مَعِی وَ مَنْ أَبْغَضَهَا فَهُوَ فِی النَّارِ» ای سلمان هر کس فاطمه را دوست بدارد در بهشت کنار من خواهد بود. محبت فاطمه زهرا ما را از جهنم جدا می کند بهشتی می کند.
وی افزود: مرحوم آیت الله خوانساری حدود 90سالشان بود که از دنیا رفتند. پرسیده بودند که آقا شما شب اول قبر امیدتان به کیست؟ فرموده بود امید من به محبت و ولایت و اشک هایی است که برای حضرت زهرا(س) ریختم.
این مبلغ حوزه به بررسی برخی از آیات قران کریم که اشاره به شأن و منزلت حضرت فاطمه زهرا(سلامالله علیها) دارد، پرداخت و افزود: یکی از این موارد به زمانی بازمیگردد که رسول اکرم صلیالله علیه و آله به خانه دختر گرامی خود رفتند و ایشان را در حالی مشاهده کردند که لباسی از پوست شتر بر تن داشته، با دست خود در حال آسیاب کردن بودند و فرزندشان را هم شیر میدادند. اشک پیامبر(صلوات الله علیه) از دیدن این صحنه سرازیر شده و فرمودند که«دخترم سختیهای این دنیا را تحمل کن که شیرینی و راحتی ابدی آخرت در انتظار توست.» حضرت زهرا (س) فرمودند که بابت نعمتها از خدای متعال شاکر و قدردان هستم و شکر خداوند را به جای آوردند. در شأن آن حضرت آیهای از سوره ضحی نازل شده که میفرماید که «وَ لَسَوْفَ یعْطِیک رَبُّک فَتَرْضَى؛ و به زودى پروردگارت آنقدر به تو عطا خواهد کرد که خشنود شوى.»
خانم صبح خیز محبت در سیره این ذوات نورانی را چنین بیان کرد: محبت اهل بیت در همه مراتبش در طول محبت خداوند قرار دارد؛ یعنی همه محبتهای آنها به عشق الهی ختم میشوند و به همین دلیل، دوست داشتن اهل بیت عصمت و طهارت (ع) انسان را به سوی خدا سوق میدهد. امام صادق (ع) فرمود: «اگر دوستیها و دشمنیها و بذل و بخششهای کسی برای خدا باشد، او به بالاترین درجات ایمان رسیده و ایمانش کامل شده است».