حضرت زهرا(س) دریای نورانی فیض است
271352

مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان حضرت زهرا(سلام الله علیها) را دریای مواج و نورانی فیض عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری کوثر از اصفهان، حجت الاسلام والمسلمین غلامرضا بهرامی در گردهمایی مدیران مدارس علمیه خواهران اصفهان، این حوزه را دستاورد مهم انقلاب اسلامی قلمداد کرد و گفت: اگر انقلاب اسلامی نبود امروز نزدیک به یکصد هزار خانم در حوزه‌های علمیه مشغول به تحصیل علوم دینی نبودند و هزاران نفر از توانمندی و بهره علمی این جمع استفاده نمی‌کردند.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان با بیان اینکه باید حوزه علمیه خواهران را از نعمت‌های خداوند متعال بدانیم، خاطرنشان کرد: حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) محور عالم هستی و نتیجه عالم وجود و عامل چرخش عالم هستی و ام ابیها و مادر امامت و همسر ولایت است، عقل و ذهن و معرفت ما کوچکتر از آن است که ویژگی‌های حضرت زهرا(سلام الله علیها) را بشناسیم چه رسد به اینکه به این اقیانوس بی کران معرفتی داشته باشیم.

وی در ادامه افزود: همه بهره عالم وجود از حضرت زهرا(سلام الله علیها) است و ما از نام مبارک ایشان همه وجود خود را سیراب کرده‌ایم و عقل ما از مسمای این اسم هیچ درکی ندارد، نه تنها ما که بزرگان نیز چنین هستند، اگر علی(علیه السلام) نبود برای فاطمه(سلام الله علیها) کفوی پیدا نمی‌شد.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان، معنای کفو را فراتر از همسر دانست و تصریح کرد: چنانچه امام علی(علیه السلام) نبود برای حضرت زهرا(سلام الله علیها) معرفتی در جهان پیدا نمی‌شد، یعنی کسی حقیقت ایشان را نمی‌شناخت و جز امام علی(علیه السلام) کسی ایشان را درک نکرد و ما نیز ذره ای از این اقیانوس بی کران درک نمی‌کردیم.

حجت الاسلام والمسلمین بهرامی با اشاره به عظمت شخصیت حضرت زهرا(سلام الله علیها) خاطرنشان کرد: زمانیکه حضرت زهرا(سلام الله علیها) وارد صحرای محشر می‌شود پیراهن خونین امام حسین(علیه السلام) را با خود می‌آورد و می‌فرماید این پیراهن را شفاعت امت پدرم قرار می‌دهم و از سوی خداوند خطاب می‌رسد آنچنان ببخشید تا فاطمه(س) راضی شود.

وی، حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) را دریای مواج و نورانی فیض برای عالم وجود توصیف کرد و گفت: همه چیز در عالم هستی از ایشان«در دنیا و آخرت» فیض می‌برند و از وجود پربرکت ایشان استفاده می‌برند.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان اظهار کرد: پشت عالم ملکی ملکوتی است که تدبیر عالم در آن وجود دارد، یک مکانی فضیلت مسجد بودن و یک مکانی فضیلت مسجدالحرام بودن یا محل کعبه بودن پیدا می‌کند، پس ظرفیت‌های مکان متفاوت است، زمان نیز به همین صورت است.

وی ادامه داد: در ماه رجب زمان متفاوت و نورانی است، زمان یک حقیقتی است که وجود دارد، اینکه در روایت نام رجبیون ذکر شده است نشان دهنده اهمیت این ماه و کسانی که این ماه را می‌شناسند، می‌باشد، فردای قیامت که می‌شود جمعیت از ابتدا تا انتهای دنیا در صحرای محشر جمع خواهند شد.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان تصریح کرد: رجبیون در محشر متفاوت از دیگران هستند، سالها رجب و شعبان و رمضان و شبهای قدر را تجربه می‌کنیم اما معلوم نیست برای آن آماده باشیم، باید خود را برای فرارسیدن این ایام خاص آماده کنیم.

برچسب‌ها