مرکز مشاوره حوزه علمیه خواهران کردستان افتتاح شد
274233

اولین مرکز مشاوره حوزه علمیه خواهران استان کردستان در شهر قروه افتتاح شد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، حجت الاسلام والمسلمین صفی‌زاده، مدیر حوزه های علمیه خواهران استان کردستان، در مراسم افتتاح نخستین مرکز مشاوره حوزه‌های علمیه در استان کردستان، که با حضور حجت الاسلام والمسلمین رستمی، امام جمعه شهر قروه و جمعی از رؤسای ادارات برگزار شد، گفت: راه‌اندازی مرکز مشاوره و خدمت به مردم، یکی از مهم‌ترین اقدامات حوزه علمیه است و این اقدام در واقع شجره طیبه‌ای است که ریشه‌های محکمی در زمین دارد و از ثمرات و برکات آن در جامعه می‌توان بهره برد.

وی با اشاره به وظایف حوزه های علمیه گفت: حوزه های علمیه در مرحله اول وظیفه تفقد، شناخت آموزه های اصیل دینی و شناخت اسلام ناب محمدی را دارند و در مرحله دوم وظیفه تهذیب و تزکیه نفس را دارند.

مدیر حوزه علمیه خواهران کردستان افزود: حوزه های علمیه وظیفه اجرا و تبیین دین را دارند و طلاب باید آنچه راکه آموخته اند، به دیگران بیاموزند و دغدغه خدمت به جامعه را داشته باشد.


مدیر حوزه های علمیه خواهران استان کردستان تاکید کرد: صدق عنوان طلبه و همچنین صدق عنوان حوزه علمیه و تشکیلات وسیع نمی تواند به تنهایی در یک جامعه تاثیر گذار باشد، مگر اینکه حوزه ها در سیر رسالت خود بتوانند عالم متقی و متخلق تربیت کنند.


وی وجود حوزه های علمیه خواهران در کشور و بویژه در6شهر استان کردستان را از برکات انقلاب اسلامی وخون های پاک ریخته شده جوانان انقلابی دانست و بیان داشت: امروز مرکز تخصصی مشاوره اسلامی در راستای تعامل حوزه با جامعه افتتاح می گردد و نتیجه آن در بحث شناخت و درمان آسیب های شهرستان، یقیناً می تواند توفیقات بیشتری را برای شهر و استان کردستان کسب نماید.

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین رستمی امام جمعه شهرستان قروه، افتتاح مرکز مشاوره خانواده با رویکرد اسلامی را نقطه عطفی در حوزه های علمیه خواهران دانست و گفت: با توجه به مراجعات و پیگیری های مردم در خصوص اطلاع از دیدگاه اسلام در مسئله و بن بستی که در خانواده ها ایجاد شده، ما را بر آن داشت که جای خالی مرکز مشاوره اسلامی را در شهرستان قروه خالی ببینیم و بر راه اندازی آن بکوشیم.

 وی افزود: از حوزه علمیه خواهران که علمدار و طلایه دار این عرصه هستند، تقدیر و تشکر می کنیم چرا که انتقال مسئله روانشناسی در بستر اندیشه اسلامی به مخاطب، بسیار اثرگذار است.

امام جمعه شهرستان قروه تصریح کرد: روش های مشاوره باید با محتوای اسلامی ترکیب شود و تجربه در این مسیر نقش بسیار مهمی دارد.

وی در ادامه سخنان خود گفت: یکی از راه هایی که باید حوزه های علمیه ورود پیدا کنند و در مراکز و مجامع و در جریان سازی فرهنگی قدرتمندانه خود را عرضه کنند، همین مرکز مشاوره اسلامی است، تا از این  طریق بتوانند دیدگاه ها و رویکردهای اسلام را به مخاطب خود تزریق کنند.

 حجت الاسلام و المسلمین رستمی، نگاه تجاری و کمی داشتن به مراکز مشاوره را یکی از تهدیدها عنوان کرد وگفت: مرکز مشاوره ای موفق است که بتواند با مخاطبین ارتباط برقرار نماید و برنامه ای مدون برای رصد اثرگذاری در بین مراجعین و مراکزی که مخاطبین خاص معرفی می کنند، داشته باشد.

وی تاثیر گزاری این مرکز در بین مردم شهرستان قروه را خوب برآورد کرد و گفت: به امید خدا این مرکز اعتبار خوبی برای شهرستان کسب خواهد نمود و نقطه عطفی برای توسعه ی اندیشه های فرهنگی –اسلامی خواهد بود.

برچسب‌ها