جامعه ترسو تا اوج ذلت پیش می‌رود

حجت‌الاسلام محسن پاک‌طینت، کارشناس مذهبی، در مراسم ایام فاطمیه در جمع طلاب مدرسه علمیه الزهرا سلام‌الله‌علیها در یزد، رسیدن به اوج ذلت را نشانه جامعه ترسو دانست.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران / یزد، حجت‌الاسلام محسن پاک‌طینت، در دومین روز از مراسم ایام فاطمیه در جمع طلاب مدرسه علمیه الزهرا سلام‌الله‌علیها در یزد، توصیف پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله، مطرح‌شدن مسائل و مشکلات جامعه و غیره در خطبه فدکیه را نشان‌دهنده بیان مفاهیم توسط حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها به زبان قرآن و از هنرهای ایشان برشمرد.

وی در ادامه بر الگوگیری از شیوه آن بانو در تبیین مطالب با بیان قرآنی تأکید ورزید و در تشریح مطلب به عنوان نمونه، آیات ١٠٣ الی ١٠۵ آل عمران را تلاوت کرد که با توجه به سیاق آیات، آمر به معروف باید موجب حفظ وحدت در جامعه شود؛ زیرا در آیه ١٠٣ و ١٠۵ سخن از وحدت و در آیه ١٠۴ سخن از امر به معروف و نهی از منکر است؛ یعنی دستور به امر به معروف، در بین دو آیه وحدت ذکر شده، پس این مهم نباید موجب تفرقه شود.

حجت‌الاسلام پاک‌طینت، ترس را به عنوان اولین ویژگی مردم مدینه در عصر دختر رسول الله صلی‌الله‌علیه‌وآله عنوان کرد و با استناد به آیه ١٣ توبه، خوف از خدا را سزاوارتر از ترسِ از دیگران دانست.

وی در پاسخ به ترس از حمله و آسیب دشمن، با اشاره به آیه ١۶٩ آل عمران افزود: ارتقای درجه (شهادت) موجب خشنودی و شکرگزاری است نه سبب ترس و واهمه، زیرا شهداء، بدون واسطه نزد خدا روزی می‌گیرند و طبق این آیه، اولین سخن شهداء هم نهراسیدن در دفاع از دین و ولایت است.

این کارشناس مذهبی ترس را به معنای همه کاره دانستنِ قدرتهای غیر الهی دانست و با ذکر مصادیقی و با تأکید یادآور شد، کوتاه آمدن در برابر دشمن سبب گستاخی بیشتر می‌شود.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha