حجتالاسلام فرهی گفت: محبت والدین به یکدیگر، علاوه بر الگوبرداری فرزندان در محبت کردن، موجب اثرگذاری مثبت در سلامت روحی و زندگی آینده فرزندان در ارتباط با همسرشان می شود.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، حجتالاسلام فرهی، استاد حوزه علمیه و کارشناس مسائل خانواده، در دومین جلسه تربیت دینی فرزندان که به همت مدرسه علمیه الزهرا(س) دزفول برگزار شد، اظهارداشت: امام زمان(عج) تنها امام زنده در بین ماست و از تمام احوال، افکار و رفتار ما آگاه بوده و إنشاءالله بتوانیم سربازان خوبی برای امام عصر(عج) باشیم و به خودسازی، خانواده سازی، جامعه سازی و تمدن سازی بپردازیم.
وی به شرح نکات اخلاقی و تربیتی پرداخت و عنوان کرد: بانوان، نقش مهم و سازندهای در خانواده ایفا می کنند؛ بک زن میتواند با اخلاق خوب و حسنه خود، بر همسرش تاثر گذارد و تغییر و تحول در رفتار او گردد.
حجتالاسلام فرهی، اضافه کرد: بر این اساس اگر زن و شوهر در برخورد با یکدیگر سعی نمایند به مباحث اخلاقی عمل کنند، تاثیر مثبت آن را در زندگی مشاهده خواهند کرد.
وی در ادامه سخنان خود، به عناصر آرامشبخش در خانواده یعنی «مودت» و «رحمت» اشاره کرد و اظهارداشت: مودت، اظهار محبت کردن است و بیشک، اظهار محبت زن و شوهر به یکدیگر در زندگی، سبب رفع شک و تردیدها و علاقه بیشتر میشود.
این استاد حوزه، به روایتی از پیامبر(ص) اشاره کرد و گفت: طبق این روایت، مردی که بر بداخلاقی زنش به خاطر خدا صبر کند، خداوند متعال به ازای هر صبری، ثوابی مانند اجر صبر ایوب بر بلایی که به او رسید، عطا میکند و در روایت دیگری از حضرت آمده است که «خداوند به زنی که بر بداخلاقی شوهر صبر کند، به او مانند ثواب آسیه همسر فرعون را عطا میکند».
وی افزود: زمانی که پدر و مادر به همدیگر محبت میکنند، فرزندان نیز محبت کردن را میآموزند و همین امر تأثیر مثبتی در سلامت روحی و البته زندگی آینده فرزندان در ارتباط با همسرشان دارد.
حجتالاسلام فرهی، با طرح این سؤال که «چه چیزی محبت را در خانواده افزایش میدهد؟»، گفت: درک متقابل زن و شوهر، احترام گذاشتن به همدیگر، مدارا کردن، صبر و تحمل، گذشت در زندگی و سکوت هنگام عصبانیت طرف مقابل، از جمله عواملی است که سبب میشود محبت در خانواده افزایش پیدا کند.
این استاد حوزه در پایان سخنان خود، خاطرنشان کرد: هر میزان که خانواده به هم محبت کنند، بهصورت زبانی یا عملی (هدیه دادن، توجه به نیازهای همدیگر، احترام متقابل و...) سبب میشود محبت در خانواده بیشتر شده و اختلافات در زندگی کاهش یابد و اگر اختلاف کمی بین زن و شوهر ایجاد شود، بهسرعت اختلاف تبدیل به دوستی و آشتی میگردد.