مدیر مدرسه علمیه الزهرا(س) کلاردشت ضمن تاکید بر توانمندسازی مبلغان و مجهز شدن آنها به علم روز گفت: مبلغین اسلامی باید با تشکل قوی تبلیغی، برنامهریزی شده، هدفمند و منسجم وارد میدان شوند تا اقدامات و عمل آنها اثربخش باشد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزه های علمیه خواهران، خانم بحرکاظمی طی گفتوگویی، با بیان این که ماه رمضان با فضيلتترين و با بركتترين ماهها است كه خداوند درهاي رحمت خويش را بر بندگانش ميگشايد و شياطين را به زنجير ميكشاند، تصریح کرد: رمضان، ماه مهمانی خداست كه بنا به گفته حضرت رسول اكرم(صلي الله عليه و آله و سلم) شبهاي آن بهترين شبها و روزهايش بهترين روزها، خواب آن عبادت و تنفس در اين ماه ثواب ذكر گفتن دارد و خواندن هر آيه از قرآن دراين ماه ثواب يك ختم قرآن دارد و اين فضيلت بهترين پذيرايي براي ذخيره آخرت است.
مدیر مدرسه علمیه خواهران الزهرا(س) کلاردشت بیان داشت: از ابتداي ماه مبارک رمضان بايد جسم و روح خود را پاك كنيم، روح انسان با توبه و ترك رذائل اخلاقی پاك می شود و جسم انسان با غسل و وضو، بههمين دليل در شب اول و شبهاي قدر و دهه آخر ماه مبارك رمضان تأكيد بر غسل شده است.
وی خاطرنشان کرد: مسلمانان اگر بهطور صحیح از این فرصت عالی برای تهذیب اخلاق و تحکیم مبانی ایمان و صداقت و صحّت عمل، بهرهبرداری کنند، بهطور قطع به موفقیتهای درخشانی نایل میشوند.
بحرکاظمی با بیان اینکه ماه رمضان یک فرصت تربیتی و ارشادی، و مدرسه ای است که همه ساله تشکیل میشود و تعالیم آن عمومی و همگانی است، گفت: این ماه مبارک، مدرسهای است که هم وظیفه آموزش و پرورش و هم وظیفه شهربانی خوب و مأموران امین انتظامات و هم وظیفه بهداری، عمران و آبادی، سازمانهای خیریه، تعاون و نیکوکاری، راهنماییهای دینی و اجتماعی را انجام میدهد.
وی اضافه کرد: پیامبر اسلام(صلّی الله علیه و آله وسلّم) یگانه رهبر بزرگ جهان بشریت همه ساله این مدرسه و این دانشگاهی را که بیش از 600 میلیون دانشجو دارد و شعبههای آن مساجد و خانهها و اطاقها و منازل مسلمین است، افتتاح و روحانیون از فراز منابر و درون مساجد در زمینه راهنمایی و هدایت مردم انجام وظیفه میکنند.
مدیر مدرسه علمیه خواهران الزهرا(س) کلاردشت، ضمن تاکید بر توانمندسازی مبلغین و مجهز شدن آنها به علم روز، به آیاتی از سوره آل عمران اشاره کرد و گفت: ما برای مقابله با هجمههای صورت گرفته با استناد به آیه قرآن که در آن ذکر شده است که مبلغین اسلامی باید یک تشکل قوی تبلیغی ایجاد کنند، باید برنامهریزی شده، هدفمند و منسجم وارد میدان شویم تا اقدامات و عمل ما اثربخش و تاثیرگذار باشد.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به این که همه پیامبران برانگیخته شدند تا محتوای قرآن را به مردم ابلاغ کنند؛ لذا ما هم وظیفه تبلیغ این محتوا را داریم و هرچه بیشتر از محتوای قرآن و متناسب با مخاطب، به طور جذاب و متناسب در امر تبلیغ استفاده کنیم، قطعا موفقتر خواهیم بود.