مسئولیت ریاست جمهوری، امانتی سنگین است که باید به اهلش سپرده شود
277144

استاد حوزه مدرسه علمیه الزهراء(س) شهرستان مهریز در یزد، با بیان اینکه مسئولیت ریاست جمهوری، امانتی سنگین است، گفت: باید امانت را به اهلش سپرد، وگرنه همان اندازه ای که او خطا کند، ما هم خطاکاریم.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، همزمان با نزدیک شدن به زمان انتخابات ریاست جمهوری، خانم  زهرا محمدپور، در نشست مجازی که باحضور جمعی از اساتید و طلاب مدرسه علمیه الزهراء(سلام الله علیها) شهرستان مهریز در تالار فرهنگی سامانه مدرس برگزار شد، در سخنانی، با استناد به سوره عصر گفت: در این سوره، به تواصی به حق، تاکید شده است که یکی از تواصی های بالحق، بحث انتخابات است. خداوند در سوره عصر فرموده: همه انسان ها در خسران و زیان هستند مگر افرادی که استثنا شده و دارای ویژگی های خاصی هستند. این افراد، کسانی هستند که ایمان آورده و عمل صالح انجام می دهند و تواصی به حق و تواصی به صبر می کنند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه استدلال در این آیه، تواصی به حق است و این سفارش به حق کردن، جزئی از اموریست که ما را از خسران نجات می دهد، بیان داشت: با توجه به آیه 58 سوره نساء که می فرماید: «ان الله یأمرکم أن تؤد الأمانات إلی أهلها ... خداوند به شما امر می کند که امانت ها را به اهلش بسپارید»، یکی از آن امانت ها، امانت مسؤلیت اجتماعی است.

خانم محمدپور در ادامه افزود: کسی که می خواهد رئیس جمهور شود و این مسؤلیت اجتماعی را بپذیرد، باید بداند این یک امانت است و آنچه وظیفه دیگران هست، این است که این امانت را به اهلش بسپارد، چون مسئولیت ریاست جمهوری، امانتی سنگین است و اگر به اهلش نسپاریم، همان اندازه ای که او خطا کرده، ما خطاکاریم. پس باید در این مورد دقت کنیم که امانت را به اهلش بسپاریم.

استاد حوزه بیان کرد: انتخابات در هر کشوری یکی از معیارهای مناسب برای کشف میزان مشارکت سیاسی مردم برای ساختن آینده روشن به شمار می رود و کشور ماهم از این قاعده مستثنی نیست. بنابراین هرچه میزان شرکت مردم در انتخابات بیشتر باشد، یعنی مشارکت سیاسی مردم برای آینده کشورشان بهتر است و این یعنی حمایت مردم از نظامی که در آن قرار دارند. پس وظیفه ماست که مردم را تشویق کنیم به این سو که برای ساخت کشور خود اقدام کنند و برای این کار تبلیغات، یکی از شیوه هاست و نباید از این مهم نباید غافل شویم.

وی با تاکید بر اینکه با هر روش مناسبی، تواصی به حق را انجام دهیم و مشارکت مردمی را بالا ببریم، تصریح کرد: چون نظام ما نظام جمهوری است و خودمان مسئولین را انتخاب می کنیم، پس باید در انتخاب فرد اصلح، نهایت دقت را داشته باشیم.

وی در ادامه افزود: وظیفه ما طلاب در حال حاضر این است که در بحث تبلیغات شرکت کنیم و مهم ترین امر هم این است که حضور گسترده و مشارکت حداکثری در بحث انتخابات داشته باشیم. یکی از نکاتی که باید مورد توجه قرار گیرد، این است که از قرآن در بحث انتخابات کمک بگیریم که درجریان طالوت  حضرت یوسف و حضرت داوود (علیهما السلام) به مجموعه توانمندیهای شخصی و علمی  آنها اشاره می کند.

خانم محمدپور در پایان خاطر نشان کرد: تبلیغ باید تبلیغ عمومی باشد، اگر بخواهند برای شخص خاصی تبلیغ کنند، بهترین کار این است که توانمندی های آن شخص را بحث کنند نقاط قوت و ضعف آنها و پست ها و مسؤلیت هایی که داشته و عملکرد آنها بیان شود. جدال باطل و استهزاء دیگران حتی اگر کافر باشند، جایز نیست. پس باید از توهین به دیگر نامزدها خودداری کنند. تندخویی، آسیب تبلیغ است، چون ممکن است تندخویی یک مبلغ باعث شود مردم عادی از رای دادن به فرد اصلح امتناع بورزند.      

برچسب‌ها