حجت الاسلام و المسلمین پیام عبدالملکی، به عنوان سرپرست حوزه علمیه خواهران استان کردستان با حضور مدیر حوزه های علمیه خواهران و جمعی از مسئولان استانی در سنندج معرفی شد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، صبح امروز در مراسمی با حضور مدیر حوزه های علمیه خواهران و جمعی از مسئولان نهادهای حوزی استان کردستان، سرپرست جدید حوزه علمیه خواهران این استان، معرفی شد.
حجتالاسلام و المسلمین پیام عبدالملکی، سرپرست حوزههای علمیه خواهران کردستان، در این آئین اظهار داشت: کردستان، استانی فرهنگی است و ظرفیتهای بسیاری در استان وجود دارد و متبرک به خون هزاران شهید است.
وی با بیان اینکه ریشههای تدین در استان باقی و قابل احصاء است، افزود: کردستان از وجود گروه ها و فرقههای مختلفی آسیب دیده و رسالت دستگاهها و نهادهای فرهنگی در برابر تمام هجمهها، سنگین است.
حجت الاسلام والمسلمین عبدالملکی یادآور شد: باید با تعامل با حوزههای علمیه برادران و مراکز اهل سنت بتوانیم در برابر هجمه دشمنان بایستیم و تقویت نیروی متخصص را مدنظر قرار دهیم.
حجتالاسلام و المسلمین محمود صفیزاده، مدیر سابق حوزه علمیه خواهران کردستان نیز در آئین معارفه مدیر جدید حوزه علمیه خواهران کردستان اظهار داشت: امروز سوم خرداد روز آزادسازی خرمشهر است که بعنوان روز مقاومت و ایثار نامگذاری شده است و یاد و نام شهدا و رزمندگان اسلام را گرامی میداریم.
وی با بیان اینکه جبهه مقاومت همواره پیروز است، افزود: گروههای مقاومت و مردم غزه نیز در برابر جنگ با اسراییل ایستادند و پیروزی آفریدند.
وی اضافه کرد: فلسفه وجودی حوزههای علمیه، تداوم راه انبیا و اوصیای الهی است و حوزههای علمیه خواهران، پدیده عظیم و مبارکی است که در استان کردستان از ویژگی خاصی برخوردار است.
مدیر سابق حوزه علمیه خواهران کردستان، تصریح کرد: خواهران طلبه در کردستان، سفیران اهل بیت(ع) هستند و حوزه علمیه خواهران تنها یک مکتب آموزشی نیست، بلکه مرکزی فرهنگی است که با جامعه خود بخوبی ارتباط برقرار کرده و مراجعات دینی در این حوزهها پاسخ داده میشود.
حجتالاسلام صفیزاده بیان داشت: حوزههای علمیه خواهران نیازمند توجه است و باید مسئولان از این حوزه حمایت کنند تا شاهد ماندگاری فعالیتهای این حوزه باشیم.
وی با اشاره به اینکه یکصد متخصص در حوزه کلام و تفسیر در حوزه علمیه خواهران داریم، اضافه کرد: حوزههای علمیه خواهران نیاز دارند دیده و شناخته شوند تا نقش اثرگذار و بیبدیل آنها در همه معادلات به جامعه معرفی شود.
صغری ملاولی، معاون پژوهش حوزه علمیه خواهران کردستان نیز در این مراسم اظهار داشت: کردستان با وجود داشتن ۱۵ درصد اهل تشیع، دارای مراکز علمیه است که بعنوان پایگاهی مفید برای بانوان شهر خود تبدیل شدهاند.
وی تصریح کرد: انجام فعالیتهای فرهنگی، پژوهشی و آموزشی چشمگیری از سوی حوزههای علمیه خواهران کردستان انجام شده که قابل تقدیر است.
معاون پژوهش حوزه علمیه خواهران کردستان اضافه کرد: نیاز است که حوزه علمیه خواهران کردستان از نظر مالی، آموزشی و پژوهشی بیش از پیش حمایت شود.