مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان استان قم، با اشاره به وحشت دشمن از حضور پر شور ملت در پای صندوق های رای، بیان داشت: شور انتخاباتی و حضور حداکثری، اصل شرکت در انتخابات است.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، آقای علی رمضانی در کرسی علمی ترویجی "شاخصه های انتخاب اصلح در نهج البلاغه و بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی" که با حضور خوهران طلبه مدارس استان هرمزگان برگزار شد، بیان کرد: برای انتخابی درست باید مفهوم شاخصه، انتخاب، اصلح، نهج البلاغه و مقام معظم رهبری(حفظه الله) را فهمید.
آقای رمضانی افزود: امام خمینی(رحمه الله)، امام خامنه ای(حفظه الله) و فقها جزء انتخاب های برتر زمانه هستند و اینها به اسلام و انتخابات آگاه هستند. اصل شرکت در انتخابات، منشاء دینی و اسلامی دارد و باید توسط مردم انتخاب شوند.
عضو هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان، ضمن تاکید در آیه 159 ال عمران "فبما رحمة من اللّه لنت لهم و لوکنت فظّاً غلیظ القلب لانفضّوا من حولک فاعف عنهم و استغفر لهم و شاورهم فی الامر فاذا عزمت فتوکل علی اللّه" (به سبب رحمت الهی در برابر مومنان نرم شدی و اگر خشن و سنگدل بودی از اطرف تو پراکنده میشدند، پس آنان را ببخش و برای آنها آمرزش بطلب و در کارها با آنها مشورت کن، اما هنگامی که تصمیم گرفتی بر خدا توکل کن) تصریح کرد: مالک حقیقی عالم، خداوند است و می تواند در مملوک خویش دخالت کند. هیچ کس جزء خداوند نمی تواند در امور دیگران دخالت کند، ولی شرکت در انتخابات و انتخاب مسئول از وظایفی است که خداوند بر عهده مردم گذاشته است.
وی ضمن بیان آیه 38 سوره شوری "و الذین استجابوا لربّهم و اقاموا الصلوة و امرهم شوری بینهم" (آنها کسانی هستند که دعوت پروردگارشان را اجابت کرده و نماز را بر پای دارند و کارهایشان بین آنان با مشورت انجام میشود) خاطر نشان کرد: امر هم شوری بینهم، یعنی مردم در امور دخالت داده شده اند و باید در انتخابات شرکت کنند، چون دشمن از حضور پر شور ملت پای صندوق رای به وحشت میافتد.