سیره حضرت ابوالفضل(ع) الگوی مبلغان در خدمت‌رسانی و مواسات باشد
281538

مدیر مدرسه علمیه سعدیه خواهران رامیان گفت: مبلغان دین اسلام، با اقتدا به سیره اخلاقی و رفتاری حضرت ابوالفضل‌(ع) روحیه خدمت و مواسات را در خود نهادینه کرده و با ترویج آن در جامعه، برای رفع گرفتاری‌ها و مشکلات گام بردارند.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، نشست پژوهشی با محوریت «الگوهای تربیتی و اخلاقی در قیام عاشورا» با حضور جمعی از کارکنان و طلاب مدرسه علمیه سعدیه خواهران رامیان به صورت مجازی برگزار شد.

در این نشست، خانم شمسی طاهری بیان کرد: بزرگداشت حماسه عاشورا و ایام شهادت امام حسین(علیه‌السلام) و یاران بی‌بدیل ایشان، رزق معنوی و به ظهور رساندن خوبی‌ها و نیکی‌ها در جامعه و پرهیز از زشتی‌ها و بدی‌هاست.

وی واقعه عاشورا را به قرآن تشبیه کرد و افزود: همان‌گونه که قرآن همیشه نو بوده و نکات و برنامه‌های جدیدی از آن استخراج می‌شود، از جریان کربلا نیز درس‌ها و پیام‌های بسیاری نیز قابل استنباط است.

مدیر مدرسه علمیه سعدیه خواهران رامیان، با اشاره به روایت پیامبر(صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم) «بادروا الی ریاض الجنه ...»، کربلا را بزرگترین دانشگاه معارف اسلامی و انسانی معرفی کرد و گفت: عاشورا تابلوی تمام عیار خوبی‌ها برای هدایت انسان‌هاست و تمام معارف دین، اصول تربیتی و اعتقادی و هر نوع ایده سیاسی و اجتماعی در آن وجود دارد؛ لذا هر انسانی به اندازه استعداد خویش می‌تواند از این دانشگاه تعلیم گیرد.

خانم طاهری، به بحث پیرامون الگوهای تربیتی و اخلاقی در قیام عاشورا پرداخت و تصریح کرد: صبر، ایثار، از خودگذشتگی و اطاعت از ولایت درس‌هایی است که در حماسه عاشورا به منصه ظهور رسید تا جامعه انسانی در تلاطم اندیشه‌ها و تضاد فکری از آن الگو گرفته و بیراهه نرود.

وی، گذشت و کرامت را از درس‌های تربیتی عاشورا برشمرد و اظهار داشت: اهل بیت(علیهم‌السلام) راه را حتی برای دشمنان خود باز می‌گذارند؛ زیرا هدف آنان هدایت انسان‌ها و آراستن به مکارم اخلاقی است؛ بنابراین، از جان، مال و خانواده خویش گذشتند تا بشر در صراط مستقیم گام بردارد.

استاد حوزه، مواسات و همدلی را از دیگر درس‌های قیام عاشورا معرفی کرد و افزود: یاری‌رسانی و کمک به دیگران تنها مالی و اقتصادی نیست؛ بلکه جانی را نیز شامل می‌شود و حضرت اباالفضل‌العباس(علیه‌السلام) از شخصیت‌هایی است که مواسات در او جلوه کرده و وجودش را فدای امام زمان خویش می‌کند.

خانم طاهری خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط کنونی کشور و نیاز جامعه به همیاری و همدلی، اگر مواسات در جامعه تحقق یابد، بسیاری از مشکلات حل می‌شود؛ لذا مبلغان دین اسلام، با اقتدا به سیره اخلاقی و رفتاری حضرت ابوالفضل‌العباس(علیه‌السلام) روحیه خدمت و مواسات را در خود نهادینه کرده و با ترویج آن در جامعه، برای رفع گرفتاری‌ها و مشکلات گام بردارند.

برچسب‌ها