نشست هم اندیشی تبیین برنامه های فرهنگی و تبلیغی مبلغان مدرسه علمیه ریحانه النبی(س) سنندج، با حضور معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران کردستان برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، خانم کریمی، مدیر مدرسه علمیه ریحانه النبی(س) سنندج، در نشست هم اندیشی مبلغان که با حضور معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران کردستان و مبلغان خواهر برگزار شد، گفت: ما در حال جنگ هستیم، ولی نه با اسلحه و ادوات جنگی؛ بلکه با تهاجم فرهنگی می جنگیم.
وی با بیان اینکه مغز یک انسان مسلمان، دین و فرهنگ اوست، گفت: دشمن با تمام توان به منظور نابودی باورها، ارزش ها و از بین بردن فضیلت کشورمان هجوم آورده است. در چنین شرایطی عقل سلیم به ما حکم می کند که با تمام قوا دفاع کنیم.
خانم کریمی تاکید کرد: همه ما وظیفه شرعى و قانونى داریم تا با این پدیده مخرب و جنگ نرم برخورد کنیم و مـى دانـیم که شرط اول قدم در این راه، این است که چنین پدیده اى را بشناسیم و بعد راه هاى مقابله بـا آن را دریـابـیـم.
مدیر مدرسه علمیه ریحانه النبی(س) سنندج، به اهمیت تبلیغ و پرداختن به مسائل روز جامعه اشاره کرد و گفت: تبلیغ به موقع سبب آگاهی بخشی به جامعه و جلوگیری از رواج آسیب های اجتماعی است .
خانم کریمی در ادامه، تقویت اخلاص و خداباوری، آموزش و تربیت خودمان قبل از دیگران، تلفیق علم، ایمان و عمل، حسن برخورد و حسن رفتار با مردم، استقامت و پایداری را از ویژگی های تبلیغ و مبلغ برشمرد.
ویهمه مبلغان را به تواصی در جامعه توصیه کرد و گفت: «وَ تَواصَوا بِالحَقِّ وَ تَواصَوا بِالصَّبر» یکدیگر را تواصی کنید؛ اگر این زنجیرهی تواصی به یکدیگر، تواصی به صبر و تواصی به حق و بصیرت در جامعه وجود داشته باشد، به آسانی دستخوش تحرّکات دشمن نخواهد شد.
در ادامه ی این نشست، خانم رستمی، معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران کردستان، به فعالیت گسترده تبلیغی مبلغان اشاره کرد و افزود: مبلغان با بهره مندی از فضای مجازی در زمینه آگاهی بخشی به جوانان، باید فعال باشند.
وی تأکید کرد: با بهره مندی از ظرفیت نهادهای فرهنگی و تبلیغی، ضروری است که زمینه تقویت برنامه های تبلیغی فراهم شود.
وی یادآور شد: به علت شیوع ویروس کرونا، فعالیت تبلیغی مبلغان در فضای مجازی به صورت منسجم و مداوم نیاز است ادامه داشته باشد و در این راستا مبلغان باید در مرحله اول خودشان در این زمینه توانمند باشند.
خانم رستمی با اشاره به برنامه ریزی برای آموزش افراد علاقه مند به تبلیغ در فضای مجازی، گفت: آموزش های مختلفی در معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه در حال برگزاریست که هرکدام در سطوح مختلف و متناسب با سطح علمی و مهارتی داوطلبان تدارک دیده شده اند.
وی گفت: مبلّغان دینی باید با فضای مجازی و نحوه فعالیت در فضای مجازی آشنایی پیدا کنند و به آن احاطه داشته باشند تا بتوانند متناسب با شرایط آن، با به کارگیری شیوه ها و ابزارهای مناسب در خصوص انتقال آن اقدام نمایند.
معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران کردستان، به ساماندهی فعالیتها و برنامههای تبلیغی اشاره کرد و گفت: همه ی برنامه های ابلاغ شده به مدارس، مانند ثبت نام در سامانه نجم و مدرسه تبلیغ، از جمله اهداف ضروری معاونت فرهنگی برای ساماندهی مبلغان تلقی شده و در این راستا فعالیت های مهمی نیز صورت گرفته است.