استاد مدرسه علمیه سعدیه خواهران رامیان گفت: اربعین میعادگاه شیعیان در یک کنگره جهانی است که با جمع شدن شیعیان در این میعادگاه برای بستن پیمان برادری و وفاداری، نماد مهمی برای آنان شده و تأثیر بسیاری در سراسر دنیا میگذارند.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، نشستی با محوریت «اهمیت زیارت اربعین» با حضور جمعی از طلاب و اساتید مدرسه علمیه سعدیه خواهران رامیان به صورت مجازی برگزار شد.
در این نشست، خانم سوسرایی با اشاره به کلام آیتالله جوادی آملی، بیان کرد: کسی که به هر دلیلی نتوانست به سفر اربعین رود، اما قلب و روحش رفته باشد، جامانده نیست؛ بلکه جامانده کسی است که عشق و شور و طلب زیارت اربعین به ذهنش نمیرسد.
وی با اشاره به روایت امام باقر(علیهالسلام) درباره فضیلت زیارت اربعین، تصریح کرد: زیارت قبر امام حسین(علیهالسلام) باعث افزایش روزی، طولانی شدن عمر و دفع بدیها میشود.
استاد حوزه با بیان اینکه اربعین امام حسین(علیهالسلام) مختص به جنس، سن، جغرافیا و ملت خاصی نیست، افزود: اربعین حسینی، حفظ شعائر شیعه و نشر پیام ارزشی قیام کربلا و استمرار حرکت حضرت زینب(سلاماللهعلیها) است؛ لذا متعلق به تمام آزادگان جهان به ویژه مسلمانان است.
خانم سوسرایی ادامه داد: اربعین حضرت اباعبدالله(علیهالسلام) به روز خاصی اختصاص ندارد؛ بلکه جریانی سراسر ظلمستیزانه است که تا قیامت در حال جوشش خواهد بود.
وی، رسیدن به کمال را پیروی از سبک زندگی امام حسین(علیهالسلام) دانست و گفت: اگر شیعه عاشق بخواهد پرواز کرده و به اوج برسد، باید از مکتب عاشورا درس و عبرت گیرد.
مبلغ حوزه افزود: شیعه دو بال سبز و سرخ دارد که بال سبز، "انتظار" و بال سرخ، "شهادت" است؛ لذا انسان میتواند از اربعین درس انتظار را کسب کرده و با تأسی از سیره عملی معصومین(علیهمالسلام) منتظر واقعی باشد.
خانم سوسرایی با بیان اینکه در کالبد شیعه طپش روز عاشورا مشهود است، اظهار داشت: زیارت امام حسین(علیهالسلام) حرارتی در قلبها ایجاد کرده که خاموش شدنی نیست؛ بنابراین، طپشها و شعلههایی که در شیعه جاری است، از روح مقدس و پاک سرکشیده و به جان و روح انسان رسیده است.
وی اربعین را میعادگاه شیعیان در یک کنگره جهانی معرفی کرد و افزود: اگر امروز شیعیان در چنین میعادگاهی جمع شوند و دست برادری و پیمان وفاداری دهند، نماد مهمی برای آنان شده و تأثیر بسیاری در سراسر دنیا میگذارند.