مدیر مرکز تخصصی زینب کبری(س) تنکابن گفت: هدف از ایجاد مراکز نیکوکاری، باید فقرزدایی و تامین نیازهای اساسی شهروندان باشد، نه فقیرپروری و ترویج ترحم، زیرا فقیرپروری، دور از شان نظام اسلامی بوده و در سیره و روش انبیا مذمت شده است.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، خانم کبری طبری از تشکیل گروه جهادی، از بین طلاب و دانش آموختگان و مبلغات در مدرسه علمیه شهید مطهری(ره) و مرکز تخصصی زینب کبری(س) تنکابن خبر داد و با توجه به افتتاح مرکز نیکوکاری "احسان فاطمی" اظهار کرد: هدف از این جلسه تشکیل گروهای جهادی توسط طلاب است تا با برنامهریزی دقیق ضعفها و توانمندیهای نیازمندان شناسایی شود و بر اساس اطلاعات داده شده از این گروهها، مرکز بتواند حمایتهای خود را در زمینه اقتصادی، فرهنگی، آموزشی و... ارائه دهد.
وی افزود: هدف از ایجاد مراکز نیکوکاری، باید فقرزدایی و تامین نیازهای اساسی شهروندان باشد، نه فقیرپروری و ترویج ترحم، زیرا فقیرپروری، دور از شان نظام اسلامی بوده و در سیره و روش انبیا مذمت شده است، لذا باید در مرحله اول نیازمندان شناسایی شده و در مرحله بعد به گونه ای حمایت شود تا آنها، روش کسب روزی عزتمندانه و با کرامت را بیاموزند.
مدیر مدرسه علمیه شهیدمطهری تنکابن، با توجه به برگزاری جلسات مشاوه در مدرسه تصریح کرد: با ارائه مشاوره به بانوان سرپرست خانواده، سعی داریم تا مشکلات خانواده را شناسایی کنیم. ابتدا ضعف فرهنگی را در بین جامعه هدف، رفع کنیم تا خانواده در مسیر تعالی و رشد قرار گیرد.
وی ادامه داد: برخی مراکز نیکوکاری تنها در جهت پشتیبانی مالی و در حوزه اقتصادی خدمات رسانی دارند، اما خدمات این مرکز به منظور امدادرسانی در زمینه توانمندسازی خانوادههاست، یعنی امدادی که هدفش این است که انسانپروری را به جای فقیرپروی در جامعه نهادینه کند.
خانم طبری خاطرنشان کرد: هرچند که رفع نیاز اقتصادی از جمله خوراک، پوشاک، بهداشت، درمان، آموزش و پرورش و ... هم جزء دغدغه ماست، اما هدف نهایی ما شناسایی نیروهای توانمند در خانوادههای نیازمند و کمک به اشتغال و توانمندسازی این خانواده هاست.