مدیر مدرسه علمیه الزهراء(س) کلاردشت گفت: از جمله خصوصیات بارز حضرت عبدالعظیم حسنی، ولایت پذیری و فرصت یابی بود که از فرصت ها به بهترین نحو بهره می گرفت.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، خانم زهرا بحر کاظمی، مدیر مدرسه علمیه الزهرا(سلام الله علیها) کلاردشت، طی گفتگویی به مناسبت ولادت حضرت عبدالعظیم حسنی اظهار کرد: حضرت عبدالعظیم(علیه السلام) فرزند عبدالله بن علی، از نوادگان امام حسن مجتبی(علیه السلام) است و نسبتش با چهار واسطه به آن حضرت می رسد.
وی ادامه داد: ایشان از دانشمندان شیعه و از راویان حدیث ائمه اطهار(علیهم السلام) و از چهره های بارز و محبوب و مورد اعتماد نزد اهل بیت(ع) و پیروان ایشان بود و به مسائل دینی، معارف مذهبی و احکام قرآن، شناخت و معرفتی وافر داشت. آنچه جلالت و قدر این بزرگوار و امام زاده عالی مقدار را هرچه بیشتر آشکار می سازد و عظمت مقام او را نشان می دهد، فرموده امام عصر اوست که دانشمندان علم رجال را به تکریم او واداشته است.
مدیر مدرسه علمیه الزهرا(سلام الله علیها) کلاردشت، تصریح کرد: رفتن به زیارت، از شیوه های مهمّ زنده نگه داشتن نام، یاد و خاطره پاکان و صالحان است که همواره در فرهنگ اسلامی بر آن تاکید شده است، از جمله کسانی که در روایات، زیارت او مورد تاکید است، حضرت عبدالعظیم(علیه السلام) است که از این سفارش تا حدودی عظمت شخصیت و جایگاه والای او در نزد اهل بیت(علیهم السلام) معلوم می شود، حتی در ضمن یکی از روایت های حضرت هادی(علیه السلام) آمده که فرمودند: هرکس قبر اباالقاسم(عبدالعظیم علیه السلام) را در ری زیارت کند، خداوند پاداش او را بهشت قرار می دهد.
وی از جمله فضائل حضرت عبدالعظیم حسنی را، داشتن تقوا و دانش دانست و اشاره کرد: صاحب بن عباد در رساله خود گفت: ابو حماد رازی می گوید، خدمت حضرت هادی(علیه السّلام) رسیدم و از آن جناب مسائلی پرسیدم، هنگامی که اراده کردم از محضر مقدّسش بیرون شوم فرمود: هرگاه مشکلاتی برایت پیش آمد کرد، آنها را از عبد العظیم حسنی بپرس، و سلام مرا هم به او برسان.
خانم بحرکاظمی خاطرنشان کرد: از جمله خصوصیات بارز حضرت عبدالعظیم حسنی، ولایت پذیری و فرصت یابی وی بود. یکی از خصوصیات مومن در زندگیش این است که فرصت یاب باشد، یعنی از وقت ها خوب استفاده کند، نگذارد فرصت هایش بسوزد و جوانیش و عمرش هدر رود. ان شاء الله بتوانیم از این دو خصوصیت ایشان الگو بگیریم.