استاد و مشاور مدرسه علمیه الزهرا(س) بافق، ویژگی های خانواده متعالی و راه های ارتباط بهتر در خانواده را بیان کرد و خوش گویی در گفتن و شنیدن را در جلب مودت و محبت میان همسران را مهم دانست.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، نشست تربیتی همسران مسئولین عقیدتی نیروی انتظامی شهرستان بافق با سخنرانی خانم طیبه خبازیان، استاد و مشاور مدرسه علمیه الزهرا(س) بافق در محل سالن اجتماعات این مدرسه علمیه برگزار شد.
در این نشست خانم خبازیان گفت: زندگی زناشویی بیشتر اوقات با شروعی شیرین و جذاب همراه است اما بعد از مدتی، زوجین با مشکلاتی روبرو می شوند که این مشکلات گاهی عادی و قابل حل هستند و گاهی قابل حل نیستند و نیاز به مشاوره دارند.
وی افزود: خانواده از دیدگاه اسلام یعنی تخالف جنسی و پیمان شرعی و تولد شرعی و اختصاصی بودن زن برای شوهر؛ که از نظر سلسله مراتب در نظام خانواده، مرد در راس قرار دارد و هر کدام از اعضای خانواده مسئولیت ها و وظایف خاص خود را دارند.
این مشاور حوزوی اظهار داشت: خوش گویی در گفتن و شنیدن یکی از راه های تماس میان همسران است، خوش گویی، نقش مهمی در مودت و صمیمیت همسران دارد. گویه های انسان دو منظر دارد؛ یک قالب و یکی محتوا، مراد از قالب آهنگ سخن یا گوشخراش هست یا گوشنواز؛ سخن گوشخراش، عاطفه منفی همسر را برمیانگیزد و سخن گوشنواز عاطفه مثبت همسر را بر می انگیزد.
وی گفت: مراد از محتوا، معنای سخن است به لحاظ معنا یا دلنواز یا دلخراش است؛ طبق روایتی، وقتی از عایشه پرسیدند اخلاق رسول خدا(ص) با خانوادهاش چگونه بود، او گفت: خوش اخلاق ترین مردم بود و اهل فحش و ناسزا نبود. خوش رویی چهره و دیدن، یکی دیگر از گسترده ترین و حساس ترین گونه تماس ما با دیگران در ارتباط غیر کلامی و ارتباط کلامی و ایجاد عاطفه مثبت است.