معاون فرهنگی موسسه آموزش عالی امام جعفرصادق(ع) شاهرود گفت: وحدت حوزه و دانشگاه به عنوان دو پايگاه مهم فكري - فرهنگي جامعه، براي حفظ فرهنگ اصيل در مقابل هجوم ارزش هاي غربي و وارداتي، امري ضروري و اجتناب ناپذير است.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، خانم پریسا فرهادی، معاون فرهنگی موسسه آموزش عالی امام جعفرصادق(ع) شاهرود گفت: شهید مفتح، روحانی مبارز انقلابی بود که تحصیلات حوزوی را نزد امام خمینی(ره)، آیت الله العظمی بروجردی و علامه طباطبایی آموخت. همچنین در رشته ی فلسفه موفق به اخذ درجه ی دکتری از دانشگاه شد.
خانم فرهادی در ادامه افزود: وی قبل از پیروزی انقلاب، به دلیل مبارزات سیاسی علیه حکومت پهلوی توسط ساواک بازداشت و در نهایت به زاهدان تبعید شد. شهید مفتح پس از بازگشت امام به ایران، یکی از اعضای اصلی تشکیل دهنده کمیته استقبال بود و بعد از پیروزی انقلاب، عضو شورای انقلاب بود و سرپرستی دانشکده الهیات دانشگاه تهران رابرعهده داشت.
معاون فرهنگی موسسه آموزش عالی امام جعفرصادق(ع) شاهرود افزود: شهید مفتح در ۲۷آذر ۱۳۵۸توسط گروه فرقان هدف گلوله قرار گرفت و به همراه دو محافظش در مقابل دانشکده الهیات دانشگاه تهران به شهادت رسید. این روز، روز وحدت حوزه و دانشگاه نام گرفته است.
خانم فرهادی بيست و هفتم آذرماه را يادآور عروج سرخ مجاهدي خستگي ناپذير و عالمي رباني، آيت اللَّه دكتر محمد مفتح دانست و افزود: این شهید والامقام، از پيشروان انديشه وحدت حوزه و دانشگاه بود. وی در راه تحقق اين انديشه و آرمان بلند كه از انديشه نوراني امام راحل برخاسته بود، تلاش هاي بي وقفه اي انجام داد و سختي هاي فراواني را به جان خريد.
وی گفت: به پاس خدمات چشمگير شهيد مفتح در راه ايجاد وحدت حوزه و دانشگاه و لزوم ارتباط، همكاري و همفكري اين دو قشر انديشمند و فرهيخته، روز 27 آذر، همزمان با سالروز شهادت اين عالم سترگ، با نام روز وحدت حوزه و دانشگاه نامگذاري شده است.
استاد حوزه و دانشگاه در پایان خاطرنشان کرد: وحدت حوزه و دانشگاه به عنوان دو پايگاه مهم فكري - فرهنگي جامعه، براي حفظ فرهنگي اصيل در مقابل هجوم ارزش هاي غربي و وارداتي، امري ضروري و اجتناب ناپذير است. وحدت و همكاري ميان اين دو نهاد، نه يك وحدت فيزيكي و شكلي، بلكه تقارب و يكي شدن در مباني معرفت شناختي، ارزش هاي فرهنگي و دغدغه ها و حساسيت هاي سياسي - اجتماعي است و همين حالت است كه هر يك از اين دو قشر را در جايگاه واقعي خود قرار داده است.