استاد مدرسه علمیه صادقیه تبریز، با بیان اینکه انتظار ظهور حضرت حجت(عج)، امید به آینده و پویایی جامعه را به دنبال دارد، گفت: شیعه با اعتقاد به مهدویت تربیت شده و استعدادهایش را به فعلیت میرساند و زمینه حاکمیت امام معصوم را در صحنههای جهانی فراهم میسازد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، وبینار علمی - پژوهشی "شاخصهای تربیت ایمانی انتظار" با ارائه خانم سمیه عاقل نهند، استاد حوزه خواهران و با حضور طلاب و اساتید مدرسه علمیه خواهران صادقیه تبریز برگزار شد.
خانم عاقل نهند در این وبینار گفت: امام موسی کاظم(ع) میفرمایند: "الشیعه تربی بالامانی؛ شیعه با آرزوها تربیت میشود" فرج و ظهور وجود مبارک امام عصر(عج) از بزرگترین آرزوهای پیروان مکتب اهل بیت(علیهم السلام) است و این آرزو سبب امید به آینده و حرکت و پویایی در جامعه اسلامی است.
وی افزود: شیعه با اعتقاد به مهدویت تربیت میشود و با اعتقاد به این حضور و رهبری فراتاریخی، که به گسترهی کل تاریخ است، استعدادهای خود را به فعلیت میرساند و زمینههای حاکمیت امام معصوم را در صحنههای جهانی فراهم میسازد.
استاد مدرسه علمیه صادقیه تبریز اضافه کرد: خود مفهوم "انتظار"، سبب تربیت است و بر این اساس امام زمان(عج) به عنوان اصلی ترین مربی و تربیت کننده مکتب انتظار؛ شاخصهای تربیت ایمانی انتظار را در قالب سخنان نورانی و ادعیه مأثور در قالب یک درس نامه بزرگ تربیتی به سالکان کوی خویش و رهروان راه انتظار عرضه داشته اند که دعای دلنشین "اللهم الرزقنا توفیق الطاعه و بُعد المعصیه… " به عنوان یکی از دعاهای ارزشمند آن امام همام دربردارنده همین شاخصهای تربیتی منتطران است.