مادر شهید قربان قادری گفت: جوانان با گام برداشتن در راه نورانی شهدا و الگو قرار دادن آنان در زندگی و دفاع از دین و ارزشهای الهی و اسلامی، در مسیر شهادت قرار گرفته و از پاداش شهیدان بهرهمند میشوند.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، شکوه ایمان، آزادی و امنیت امروز ایران اسلامی، حاصل میراث جانفشانیهای شهدا و ایثارگران معظم و معزز است. شهدا با نثار خون خود، رسالتی از جنس آگاهی و بینش برای نسل جوان به یادگار گذاشتند. مقام شهدا را جز شاهدان بالحق، کسی درک نمیکند و حقیقت را چشمی غیر از دل نمیتواند نظارهگر باشد. در واقع، سادهزيستي، ولايتپذيري، شهادتطلبي، دفاع از مرز و بوم و امر به معروف و نهی از منکر از مولفههاي سبک زندگي شهداست. سبک زندگی شهدا با تأسی از مکتب حسینی(ع) بود که بالاترین خدمت را به جامعه اسلامی ارائه کردند. در این راستا و با هدف تقویت فرهنگ ایثار و نهادینه کردن آن در جامعه و پرورش نسل حسینی، روابط عمومی مدرسه علمیه فاطمهالزهراء(س) بندرترکمن گفتگویی با مادران شهدا انجام داده که در ادامه تقدیمتان میشود:
گفتگو با مادرشهید مفقودالاثر قربان قادری
- شهادت تمام زندگی قربان بود/خالصانهترین رفتار شهید قربان فرجی آرزوی شهادت بود
فرزندم امانتی بود که به خدا تقدیمش کردم. پسری خوش اخلاق، چهره شاداب، اهل صله رحم و خانواده دوست بود. محرم و صفر آخرین دیدار من با شهیدم بود و تاکنون ۳۲ سال چشم انتظار هستم. اوایل هر شهیدی را میآوردند، با پدرش به مرز و تهران میرفتیم به گمان اینکه فرزندمان برگشت ولیکن مسافرمان نبود.
-وظیفه جوانان دفاع از دین و ارزشهای الهی است
در جامعه کنونی وظیفه خطیر ما، گام برداشتن در راه نورانی شهدا و الگو قرار دادن آنان در زندگی، دفاع از دین و ارزشهای الهی و اسلامی و انجام وظایفی که از طرف خداوند به عنوان مسلمان مومن بر عهده ما گذاشته شده، منطبق کردن برنامه زندگی با دستورات دین، قرآن و سنت است؛ لذا جوانان ما اگر در این راه گام بردارند در مسیر شهادت قرار گرفته و از پاداش شهیدان بهرهمند میشوند.
گفتگو با خانم حوا علیآبادی مادر شهید خداوردی
-شهدا سراج منیر هستند
شهدا سراج منیر و شمعهای فروزنده اجتماع هستند. شهیدان با نثار جانشان جامعه را از گمراهی نجات داده و عمق وجود انسانها را از غفلت بیدار کردند. خدمت خداوردی از نوع سوختن، فانی شدن و پرتو افکندن بود تا دیگران بتوانند در این پرتو به بهایی دست یابند.
شهید خداوردی همیشه به من می گفت: اگر شهید شدم نگران نباشید، ما برای دفاع از حریم خانواده گام برمیداریم.
گفتگو با همسر شهید قربان فرجی
- خبر شهادتش روز تولد دخترش آمد
شهید قربان فرجی، بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به عضویت بسیج در آمد و سرانجام در سپاه پاسداران مشغول به خدمت شد و به همراه ۲۲ نفر از فعالترین جوانان شهرستان بندرگز سرپرستی سپاه بندرگز را به عهده گرفت. آموزش نظامی را در جنگلهای البرز و کوهستان هزارجریب با موفقیت به پایان رساند. قربان فرجی با مسئولیتهای خطیری که داشت، سرانجام تخریب لشکر ۲۵ کربلا در عملیات کربلای ۵ در سال ۱۳۶۵ در سن ۲۳ سالگی آسمانی شد.
وی آرزوی داشتن فرزند دختر داشت، همیشه در نیایش شبانه اشکهایی بر گونههایش جاری میشد و از خدا طلب شهادت و فرزند دختر میکرد و قربان به آرزویش رسید، روز تولد دخترش، مصادف با خبر شهادتش شد.