مدیر مدرسه علمیه سعدیه خواهران رامیان، کمرنگ کردن باورهای دینی در جامعه را از هجمههای دشمنان دانست و گفت: بانوان به عنوان اثرگذارترین فرد در خانواده باید به جنبههای غیرمادی اهمیت ویژهای داده تا نسل توحیدی پرورش داده و توطئههای دشمنان را خنثی سازند.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، به مناسبت ولادت با سعادت حضرت فاطمه(سلاماللهعلیها) و بزرگداشت مقام زن نشستی با محوریت «نقش زن در تحکیم بنیان خانواده با الگوگیری از سبک زندگی فاطمی» با حضور کارکنان، اساتید و طلاب مدرسه علمیه سعدیه خواهران رامیان به صورت مجازی برگزار شد.
در این نشست، خانم شمسی طاهری، در سخنانی با اشاره به روایت پیامبر گرامی اسلام(صلیاللهعلیهوآلهوسلم) «و لو کان الحسن هیئه لکانت فاطمه، بل هی اعظم»، حضرت زهرا(سلاماللهعلیها) را بهترین اهل زمین دانست و بیان کرد: اگر تمام زیباییها، نیکیها و خوبیها در شخصی مجسم شود، آن حضرت فاطمه(سلاماللهعلیها) است؛ لذا، ایشان اسوه تمام عیار مکارم، قله رفیع فضائل اخلاقی و الگویی نیکو برای بانوان جامعه اسلامی است.
وی با بیان اینکه حضرت فاطمه(سلاماللهعلیها) در دوران زندگی کوتاه خویش، فرزندان بزرگی تربیت کردند که برای تمام اعصار و زمانها تاثیرگذار باشند، تصریح کرد: امروزه انسان به دنبال الگوست که برای داشتن زندگی بهتر از او تبعیت کند، بنابراین، هر چه شناخت و معرفت انسان نسبت به شخصیت والای حضرت زهرا(سلاماللهعلیها) و فضائل اخلاقی ایشان بیشتر باشد، از زندگی سعادتمندانهای برخوردار میشود.
مدیر مدرسه علمیه سعدیه خواهران رامیان، اصل معنویت در خانواده را از اصول مهم در زندگی حضرت فاطمه(سلاماللهعلیها) برشمرد و افزود: آن حضرت اصل معنویت را از ابتدای زندگی پایهریزی کردند و توانستند بسیاری از مسائل دینی و اخلاقی را در خانواده و اجتماع نهادینه کنند.
خانم طاهری، کمرنگ کردن باورهای دینی در جامعه را از هجمههای دشمنان دانست و خاطرنشان کرد: اگر بانوان اصل معنویت و ارزشهای دینی را در خانواده حاکم کنند، محبت، تکریم، گذشت و سلامت روان خانواده و اجتماع را به همراه میآورد، لذا بانوان به عنوان اثرگذارترین فرد در خانواده باید به جنبههای غیرمادی اهمیت ویژهای داده تا نسل توحیدی پرورش داده و توطئههای دشمنان را خنثی سازند.
وی با استناد به کلام نورانی حضرت فاطمه(سلاماللهعلیها) «یا بن عم ما عهدتنی کاذبه و لا خائفه و لا خالفتک منذ عاشرتنی»، کذب، خیانت و مخالفت با همسر را سه عامل مهم از هم پاشیدن کانون خانواده برشمرد و تأکید کرد: همسران از دروغ، خیانت و مخالفت با یکدیگر اجتناب کرده تا کانون خانواده گرم و پایههای زندگی محکم شود.
استاد حوزه، ترویج معارف ناب دینی و اسلامی را از رسالتهای طلاب دانست و گفت: طلاب و مبلغان دین اسلام سیره زندگی حضرت فاطمه(سلاماللهعلیها) را تبیین کرده و معارف دینی و الهی را در جامعه نشر دهند.