معنویت درمانی و تأمل موجب رضایت از زندگی می شود
294634

استاد حوزه در نشست فرهنگی درمدرسه علمیه فاطمیه(س) مهدی شهر، گفت: معنویت درمانی، تأمل و تفکر، زدودن رذائل و جایگزینی فضائل موجب رضایت از زندگی می شود.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، نشست فرهنگی تبلیغی با موضوع "رضایت از زندگی" در مدرسه علمیه فاطمیه(سلام الله علیها) مهدی شهر برگزار شد.

در این مراسم، خانم فریبا ارده با اشاره به ماه رجب، ماه خودسازی و تهذیب فردی و خانوادگی، به ارائه راهکارهایی برای رسیدن به رضایت فردی و خانوادگی پرداخت.

وی بیان کرد: با نیت الهی و رنگ و نگاه خدایی دادن به امور و کارها انسان جزو عبادالله خواهد شد و به کمال و رضوان الهی می‌رسد. رنگ خدایی این است که بپذیریم چون خدا دوست ندارد، من هم دوست نداشته باشم و کار اشتباه را انجام ندهم. وقتی نگاه عوض شد، دیگر هر تکلیف و سختی را نادیده می گیریم.

استاد حوزه گفت: حضرت آسیه بهترین الگوی رنگ خدایی دادن در زندگی و خانواده است. شوهرداری کردن خوب آن است که به قلب همسر نفوذ کرده و جایی برای نفوذ دیگران نماند.

وی افزود: معنویت درمانی و آموزش مهارت های زندگی و آرامش، از جمله مواردی است که موجب درمان و رضایت از زندگی می شود و تأمل و تفکر و اندیشه ورزی در امور، شناسایی عیوب فردی و برنامه‌ریزی برای برطرف نمودن رذائل اخلاقی و جایگزینی فضائل و خوبی‌ها از دیگر برنامه‌های رضایت و آرامش فردی و خانوادگی است.

خانم ارده، ضمن بیان نقش پیام رسانی حضرت زینب(سلام الله علیها) در قیام کربلا تصریح کرد: حضرت زینب(سلام الله علیها) و کاروان اسرا در امر پیام رسانی قیام مانند یک رسانه عمل نموده و پیام کربلا و عاشورا را به گوش جهانیان رساندند.

وی ادامه داد: از مولفه های تربیت دینی و پرورش نسل ظهور می‌توان به جهاد تبیین و پیام‌رسانی درست و توسل به اهل بیت علیهم السلام و تربیت درست و بستر سازی فضای دینی و معنوی خانواده اشاره کرد که نسل سالم و صالح و مقاوم در اعتقادات و مبانی دینی را به بار می آورد و سربازان ظهور را تربیت می نماید.

برچسب‌ها