مدرک گرایی در مسیر طلبگی، عدم تحمل سختی های این مسیر را به دنبال دارد
296769

مدیر مدرسه علمیه الزهرا(س) واوان گفت: اگر هدف از انتخاب طلبگی، صرفا کسب مدرک باشد، سختی های این مسیر، روح و روان را ناآرام می کند، ولی اگر هدف خدمت باشد، کاستی ها، طلبه را ناامید نکرده و از خدمت به دیگران مضایقه نخواهد کرد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، مدیر مدرسه علمیه الزهرا(س) شهر واوان، در جمع طلاب در سخنانی با اشاره به علم الهی و غیرالهی عنوان داشت: مطالعه علم دین و طلبگی باید همراه با خودشناسی و خداشناسی باشد تا علم الهی محقق گردد.

خانم نعیمی، نیت و عمل را از مهم ترین امور در حوزه دانست و گفت: طلبه‌ای خیر رسان است که نیت خوب داشته باشد و اهل عمل باشد. اخلاق بدون تلاش و تلاش بدون اخلاق هیچ یک مثمرثمر نیست و زمانی حرکت درست است که تلاش و اخلاق توامان و به حد تعادل باشد.

مدیر مدرسه علمیه الزهرا(س) واوان، به ارزش و جایگاه علم با توجه به احادیث پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم اشاره کرد و ابراز داشت: هر كه برای خدا علم بیاموزد و برای خدا به آن عمل كند و برای خدا به دیگران آموزش دهد، در ملكوت آسمان ها از او به بزرگی یاد شود و هر كه دانش بجويد، خداوند روزى او را به عهده گيرد.

خانم نعیمی، ضمن بیان حکمت ۳۱۶نهج البلاغه گفت: اتَّقُوا مَعَاصِيَ اللَّهِ فِي الْخَلَوَاتِ فَإِنَّ الشَّاهِدَ هُوَ الْحَاكِمُ، روشن کردن کلید واژه حاضر و ناظر دانستن خدا در زندگی است. انسان بداند هر جا دلش گرفت و مشکلی پیش آمد، یقین بداند خدایی هست که مهربان تر و دلسوزتر از همه است.

وی الفبای اولیّه انسانیّت را انجام واجبات و ترک محرمات دانست که مقدمه برای سعادت و کمال ابدی است.

مدیر مدرسه علمیه الزهرا(س) واوان، ادامه داد: اگر هدف از انتخاب این مسیر، کسب مدرک باشد، با کمی جابجایی در نمرات و استاد و نمره روح و روان تحت الشعاع قرار می گیرد و ناآرام می شود، ولی اگر هدف صرفا مدرک نبود، بلکه خدمت بود، کمی ها و کاستی ها او را ناامید و خسته نمی کند و در مسیر از خدمت به دوستان و خانواده و ... مضایقه نخواهد کرد.

وی مثبت اندیشی و دوری از افکار منفی، عدم حسادت، صداقت و احترام به استاد را از برکات مسیر طلبگی بیان کرد و افزود: ایمان محکم و باور عمیق هیچ گاه با بهم ریختگی اوضاع زندگی و جامعه با زیاد و کم شدن شرایط اقتصادی و .... متزلزل نمی گردد.

خانم نعیمی سه کلید را نیز برای مسیر بیان کرد و افزود: حد و حق و وقت حد هر چیزی را از تعادل بیرون نکنید، حق هر مسئولیت و کاری که عهده دار بودید، حقش را به جا آورید. هر چیز را سر وقت خود انجام دهید، با توجه به اولویت بندی ها.

مدیر مدرسه علمیه الزهرا(س) واوان، در پایان سه گذار را برای طلبه به تصویر کشید: گذر از حوزه و درس و استاد. گذر از حوزه با مطالعه کتاب هایی فراتر از درس، گذر از استاد؛ قبل از استاد با موضوع سر و کله بزنید پیش مطالعه نمایید. گذر از حوزه فقط در حوزه فکر نکند و درس نخواند و در همه جا خدا را شاهد و ناظر ببیند.

برچسب‌ها