وبینار "بازنمایی انتقادی نقش پدر در سریال های طنز تلویزیونی " در بوشهر برگزار شد
297176

خانم میرعلی ملک، نویسنده کتاب "نقش پدر در سریال های طنز تلویزیونی" گفت: اگر جایگاه پدر تخریب شود مصیبت گریبان خانواده را خواهد گرفت و پشتیبان اصلی از دست می رود و پدر کارآمدی برای خانواده نخواهد بود.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه علمیه خواهران، وبینار علمی و تخصصی پدرانه با عنوان «بازنمایی نقش پدر در سریال های طنز تلویزیونی» به همت مدارس استان بوشهر، حضرت ام البنین(س) دلوار، حضرت رقیه(س) برازجان و فاطمیه خورموج با حضور خانم راضیه میرعلی ملک، نویسنده کتاب "نقش پدر در سریال های طنز تلویزیونی" و سرپرست اداره کل تحصیلات تکمیلی حوزه های علمیه خواهران به صورت مجازی برگزار شد.

خانم میرعلی ملک با اشاره به اهمیت رسانه در تربیت انسان ها گفت: رسانه در انتقال پیام یک ابزاری قوی است و می تواند تربیت افراد جامعه را از جمله کودکان، نوجوانان و جوانان و حتی پدران و مادران تحت تاثیر خود قرار دهد.

وی با بیان اینکه جایگاه پدر در برخی از فیلم های تلویزیونی تنزل پیدا کرده است، افزود: فیلم های تلویزیونی علاوه بر نکات مثبت و مفیدی که دارد، اما پدر در برخی موارد مورد شلیک رسانه ها قرار گرفته است و قوامیت و حق مدارانه بودن نقش پدری زیر سوال رفته است.

سرپرست اداره کل تحصیلات تکمیلی حوزه های علمیه خواهران اظهار کرد: باید توجه داشت که موثرترین ابزار در تربیت افراد جامعه، فرزندان و مادرها و پدرهای ما از طریق همین تلویزیون بوده که رفتارهای تربیتی را شکل می دهد و انسان‌ها می‌توانند مرتباً یاد بگیرند. تاثیر رسانه‌ها و هنر در تربیت افراد بسیار مهم است.

وی افزود: به دلیل اهمیت این امر، مقام معظم رهبری در صحبت هایشان به آن تاکید داشته اند و ما باید سعی کنیم در این زمینه مطالعات بیشتری داشته باشیم. برنامه های تلویزیونی به سمت مردسالاری یا پدرسالاری یا فرزندسالاری پیش می روند و اگر جایگاه پدر تخریب شود، مصیبت گریبان خانواده را خواهد گرفت و پشتیبان اصلی از دست می رود و پدر کار آمدی برای خانواده نخواهد بود.

خانم میرعلی ملک در پایان تصریح کرد: وظیفه ما طلاب است که بحث های تربیتی را به صورت تخصصی مطالعه کنیم و با تخصص بیشتری نسبت به قبل، در کنار هنرهای نمایشی بر مباحث تربیتی دقت نظر داشته باشیم.

برچسب‌ها