
استاد مدرسه علمیه ثامنالحجج(ع) پارسآباد با اشاره به قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت گفت: قانون حمایت از خانواده، فضای فرهنگی جامعه را به نفع نهاد خانواده متحول میکند.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، خانم لیلا علیاری در نشست حضوری و برخط(آنلاین) با موضوع "حمایت از خانواده و جوانی جمعیت" در مدرسه علمیه ثامنالحجج(علیهالسلام)، گفت: در فرهنگ ایران اسلامی، خانواده و منافع آن در اولویت قرار گرفته است و سیاستگذار موظف است منابع خود را برای حمایت از خانوادهها به کار گیرد.
وی به سیاستهای ابلاغی رهبر معظم انقلاب در رابطه با بحث جمعیت پرداخت و اذعان داشت: ارتقاء پویایی، بالندگی و جوانی جمعیت با افزایش نرخ باروري و تحکیم بنیان و پایداري خانواده با اصلاح و تکمیل آموزشهای عمومی درباره اصالت کانون خانواده از جمله این سیاستهای ابلاغی میباشد.
استاد مدرسه علمیه ثامنالحجج(علیهالسلام) تصریح کرد: طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت یک گام بلند و موثر در جهت ایجاد سبک زندگی مطلوب است. چراکه قانون حمایت از خانواده میتواند اتمسفر فرهنگی جامعه را به نفع نهاد خانواده متحول کند.
خانم علیاری با اشاره به تاثیرات قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت بر افزایش جمعیت ایران گفت: رشد جمعیت ایران در حال کمشدن است و احتمال میرود تا ۲۰ سال آینده با نرخ رشد صفر و منفی مواجه باشیم و آحاد جامعه به سمت سالخوردگی برود.
مشاور مدرسه علمیه خواهران پارسآباد بیان داشت: امید است که در کنار تلاش برای حل مشکلات اقتصادی مردم به عنوان موثرترین راهبرد دولت، طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت یکی از بازوهای حمایتی حل این پحران در کشور باشد.
