مدرس جهاد دانشگاهی قم، در آسیبشناسی سیاست کنترل موالید اظهار داشت: کنترل نسل و تداوم کمفرزندی جامعه را با تحدید نسل مواجه خواهد کرد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، حجتالاسلاموالمسلمین اکبر شعبانی در نشست حضوری و برخط(آنلاین) با موضوع "آسیبهای تک فرزندی" که در مدرسه علمیه فاطمیه(سلام الله علیها) مشگینشهر برگزار شد، در تبیین آسیبهای تکفرزندی گفت: سیاست تکفرزندی که ارمغان تفکر اندیشمندان غربی و توطئههای استکبار است، مخالف آموزههای دینی بوده و آسیبهای غیر قابل جبرانی را در سه سطح فرزند، خانواده و جامعه بر جای میگذارد.
وی افزود: از بعد اجتماعی و روانی تکفرزندان بهدلیل توجه زیاد و حساسیتهای مراقبتی والدین افرادی بیاراده، زودرنج و بدون استقلال هستند و این امر مانع رشد و تکامل شخصیتی آنان میشود.
مدرس جهاد دانشگاهی قم، در بررسی آثار تکفرزندی بر خانوادهها اذعان داشت: خانواده تکفرزند در زمینههای مختلف جسمی، عاطفی و مدیریتی دچار چالشهای مختلفی میشوند و در اغلب خانوادههای تکفرزند والدین نمیتوانند در سنین کمتوانی از حمایتهای فرزندان برخوردار شوند.
حجتالاسلام والمسلمین شعبانی، سیاست کنترل جمیعت را طرحی فلجکننده و مخل پیشرفت کشور دانست و گفت: پروژه عقیمسازی زوجین با تهیه و توزیع رایگان اقلام پیشگیری از بارداری و نازاکننده در دهههای اخیر و تبلیغات فراوان برای کاهش فرزندآوری نرخ باروری را در کشور به پایبنترین حد سوق داد.
کارشناس مشاوره در این راستا تصریح کرد: با سیاست کنترل موالید و تداوم کمفرزندی، جمعیت جدیدی جایگزین نسلهای پیرشده نمیشود و در بلندمدت جامعه با تحدید و در نهایت انقطاع نسل مواجه خواهد شد.