
استاد مدرسه علمیه ثامنالحجج(ع) پارسآباد بااشاره به روشهای شاگردپروری بانو مجتهده امین گفت: روش ایشان در تربیت، منحصر به انتقال حفظیات به شاگردان نبود، بلکه ایشان به تربیت دو بعد علمی و اخلاقی شاگردان خویش میپرداختند.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، خانم نازیلا انصاری، در نشست پژوهشی با عنوان "مولفههای تربیت علمی و اخلاقی در شاگردپروری بانو مجتهده امین" که به مناسبت سالروز رحلت آن بانوی مرحومه در مدرسه علمیه ثامنالحجج(علیهالسلام) پارسآباد برگزار شد، گفت: جامعه اسلامی برای ساختن نسلی توانمند و مجهز به ایمان، نیازمند معرفی الگوی نمونهای از عالم اسلام برای افراد جامعه به ویژه زنان است چراکه زنان نیمی از پیکره جامعه اسلامی را تشکیل داده و مربیان اصلی نسلها هستند.
وی با اشاره به روشهای شاگردپروری بانو امین افزود: روش ایشان در تربیت، منحصر به انتقال حفظیات به شاگردان نبود، بلکه ایشان با توجه به اهمیت تحصیل همزمان اخلاق و علم، به تربیت دو بعد علمی و اخلاقی شاگردان خویش میپرداختند.
استاد مدرسه علمیه ثامنالحجج(ع)، با اشاره به شاگردان و آثار علمی و اخلاقی ارزشمند بانو مجتهده امین، اذعان داشت: در بعد علمی، مولفههایی همچون الگوی علمی، ایجاد روحیه علمی، انگیزه تحقیق و نیز ایجاد نظام صحیح فکری، از جمله اولویتهای ایشان در تربیت علمی شاگردان بوده است.
خانم انصاری با تاکید بر الگوگیری تربیت اخلاقی از این بانوی بزرگوار گفت: از مولفههای ایشان در بعد اخلاقی، میتوان به تبیین مسائل اخلاقی و معنوی، دعوت شاگردان به مبارزه با هوای نفس، تحریک ایمان و اعتقادات دینی متربیان، ایجاد تعادل مادیات و معنویات اشاره کرد.
پژوهشگر حوزوی تصریح کرد: معرفی سبک زندگی بانو امین و شیوه تربیتی و نوع فعالیت ایشان میتواند راهنمای اساتید، معلمان و مادرانی باشد که در عرصه تعلیم و تربیت تاثیرگذار هستند.