مسئول کانون زن و خانواده مدرسه علمیه الزهرا(س) ساری گفت: کشف حجاب، تعرض به حقوق اکثریت است، زیرا شرایط برای دینداری سخت شده و جامعه مستعد بی اخلاقی میشود.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، خانم محدثه کلبادی نژاد، مسئول کانون زن و خانواده مدرسه علمیه الزهرا(سلام الله علیها) ساری، در جمع کادر و طلاب این مدرسه، به بررسی و پاسخ به شبهات عفاف و حجاب، شبهات حقوقی و فردی زنان و نظام شخصیت زن در اسلام پرداخت.
وی در پاسخ به شبهه مطرح شده در مورد جمله "الْانْسانُ حَریصٌ عَلى ما مُنعَ مِنْهُ" اظهار کرد: انسان به چیزى حرص مى ورزد که هم از آن ممنوع شود و هم به سوى آن تحریک شود؛ اما اگر چیزی عرضه نشود یا کمتر عرضه بشود، حرص و وَلَع هم نسبت به آن کمتر خواهد بود، پس با رعایت حجاب، كشش بين زن و مرد كه زيبايي زندگي است از بين نمی رود، حفظ این جذابيت همراه با حريم از كارايي هاي مهم حجاب است.
وی خاطرنشان کرد: رواج فرهنگ برهنگي آن را به صورت عادي و بي اهميت در نمی آورد، بلکه عطش روحی را افزایش می دهد و شاهد مثال این مطلب، خشونت های جنسی، همجنس بازی، رابطه با حیوان و جمادات و شیطان پرستی در کشور هایی است که این آزادی ها را فراهم کرده اند.
خانم کلبادی تاکید کرد: در واقع حجاب برای به طمع نیافتادن و آرامش روحی مردان نیست، بلکه برای سلامت جسم و روح زنان و حفظ بنیان خانواده آنان است، کشف حجاب، تعرض به حقوق اکثریت است چون که شرایط برای دینداری سخت و جامعه مستعد بی اخلاقی میشود، وظیفه یک حکومت، ساخت بستری است که مهیای دینداری نه مروج بداخلاقی باشد.
وی تاکید کرد: بسیاری از خانم ها علت رعایت نکردن حجاب خود را عملکرد و رفتار نامناسب برخی چادری ها بیان می کنند، باید گفت ترک کار خوب به بهانه ی عملکرد بد تعدادی دیگر، کار غیرعقلانی است.