دیدار مدیر حوزه علمیه خواهران کرمان با نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی
302691

مدیر حوزه علمیه خواهران استان کرمان با آقای زاهدی، نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی دیدار کرد و در زمینه جذب بودجه عمرانی پروژه های مدارس علمیه خواهران استان گفتگو کرد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، مدیر حوزه علمیه خواهران استان کرمان با حضور در دفتر آقای زاهدی، نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون آموزش مجلس، به بررسی زمینه های تعامل بین حوزه علمیه و نهاد نمایندگی پرداخت.

در این جلسه، خانم محمدی مدیر حوزه خواهران استان کرمان، به جایگاه بانوان طلبه و حوزه خواهران اشاره کرد و گفت: نقش تاثیرگذار و بالنده حوزه های علمیه خواهران در مسائل گوناگون همچون خانواده و مسائل اجتماعی غیرقابل انکار است.

خانم محمدی بیان داشت: قدمت مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در کشور به سال 1376 بازمی گردد که به همت مرحوم آیت الله شرعی(ره)، مدارس علمیه خواهران کشور تحت پوشش مجموعه مرکز مدیریت قرار گرفت و بحمدالله اکنون بالغ بر 500 مدرسه در کشور با بیش از 200 هزار طلبه در حال تحصیل و دانش آموخته، در حال فعالیت هستند.

وی در ادامه به معرفی مدارس علمیه استان کرمان پرداخت و با اشاره به قدمت 40 ساله برخی از مدارس استان و تأثیرگزاری آنان در عرصه های مختلف علمی، فرهنگی و پژوهشی و پاسخگویی به نیازهای جامعه تصریح کرد: از تعداد 23 مدرسه علمیه خواهران در استان، 10 مدرسه دارای پروژه در حال اجرا و احداث است که به دلیل کمبود منابع مالی، برخی از این پروژه ها ناتمام مانده و یا اقدامی در جهت احداث این پروژه ها انجام نشده است. لذا نیاز به وجود فضای مناسب جهت تحصیل طلاب به شدت احساس می شود و این امر منوط به حمایت های ویژه دولت و نمایندگان مجلس شورای اسلامی است.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان کرمان، وجود بانوان طلبه در استان را ظرفیت بزرگ علمی، فرهنگی و پژوهشی دانست و بهره گیری از این ظرفیت عظیم را در حل بسیاری از معضلات موجود در جامعه راهگشا عنوان کرد.

آقای زاهدی نیز با اشاره به نقش روحانیت در جامعه گفت: با توجه به مسائل موجود در جامعه، نیاز به روحانی متعهد، آشنا به مسائل و سخنران دارای قدرت جذب جوانان به شدت احساس می شود.

وی به لزوم حضور بانوان طلبه در آموزش نسل جدید اشاره کرد و بیان داشت: تربیت نیروهای مستعد و کارآمد جهت حضور در آموزش و پرورش و دانشگاه ها از ضروریات رسیدن به اهداف سند تحول آموزش و پرورش است و در صورت پرورش چنین نیروهایی در حوزه علمیه خواهران، کمک شایانی در دستیابی به بسیاری از اهداف نظام جمهوری اسلامی خواهد شد.

برچسب‌ها