حرکت عمومی و جنبش آفرین و دعا دو محرک برای زمینه‌سازی ظهور

معاون فرهنگی مدرسه علمیه تخصصی خواهران شهید مطهری (ره) تنکابن گفت : شاخصه اعتقاد به ظهور منجی، انتظار و آمادگی مداوم برای ظهور امامی است که درصدد نابودی ظلم و ستم، فساد و تباهی، بی‌دینی و انحراف از جهان است.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران/مازندران، خانم مریم السادات‌ مینویی معاون فرهنگی مدرسه علمیه تخصصی شهید مطهری (رحمه الله علیه) تنکابن در نشست با موضوع مهدویت در جمع طلاب، کادر، اساتید مدرسه علمیه تخصصی شهید مطهری (ره)اظهار کرد: شاخصه اعتقاد به ظهور منجی، انتظار و آمادگی مداوم برای ظهور امامی است که درصدد نابودی ظلم و ستم، فساد و تباهی، بی‌دینی و انحراف از جهان است.

خانم مینویی با اشاره به حدیثی از پیامبر اسلام(ص)که فرمودند هرکس بمیرد و امام زمانش را نشناخته باشد، به مرگ جاهلی مرده است گفت: اعتقاد به مهدویت، منجی، انتظار امام غایب و تشکیل حکومت جهانی به دست او، جایگاهی والا در فرهنگ شیعه دارد و شیعه این بالندگی را مدیون مهدویت و انتظار است.

وی گفت: شاخصه اعتقاد به ظهور منجی، انتظار و آمادگی مداوم برای ظهور امامی است که درصدد نابودی ظلم و ستم، فساد و تباهی، بی‌دینی و انحراف از جهان است و در این عصر همه ادیان به این باور رسیدن که دنیا به یک منجی فوق بشری نیاز دارد.

او در ادامه به بررسی آثار انتظار پرداخت و از جمله این آثار را: نفی وضع موجود(فساد، ظلم، بی‌عدالتی)، عدم پذیرش حکومت‌های ظلم، اصلاح طلبی، امید به زندگی بهتر، تلاش و کوشش برای پیشرفت، تشکیل حکومت مشروع و زمینه‌سازی برای حکومت عدل و ایمان دانست.

وی در پایان با ذکر بعضی از علائم ظهور بیان داشت: حرکت عمومی و جنبش آفرین و دعا دو محرک برای زمینه‌سازی ظهور به حساب می‌آید و وظایف منتظران دفاع از آرمان‌های امام زمان(عج) در دوران غیبت، دشمن‌شناسی و دفاع از تحریف نشدن معنا و سیر انتظار و آماده‌سازی زمینه‌ی ظهور است.

انتهای یپیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha