مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران گفت: باید عاشورا، این حرکت امام حسین(ع) را با یک نگاه گفتمانساز و فرهنگ ساز ببینیم تا بتوانیم در موقعیتهای زمانی، یزید زمان و حسین زمان را به درستی شناسایی کنیم تا بار دیگر واقعه کربلا تکرار نشود.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، حجت الاسلام والمسلمین محمدجواد قائمی، در آیین بزرگداشت ایام شهادت اباعبدالله الحسین(ع) و یاران باوفایشان و در جمع عزاداران حسینی مدرسه علمیه حضرت نرجس(سلام الله علیها) ساری، ضمن عرض تسلیت، با اشاره به وقایع کربلا و قیام اباعبدالله الحسین(علیه السلام) بیان کرد: آنچه از کلام اباعبدالله(علیه السلام) در طول قیام به دست میآید این است که، باید عاشورا، این حرکت امام را با یک نگاه گفتمانساز و فرهنگساز ببینیم تا به تعبیر امروز، به یک قاعده انگاری برسیم و در قالب آن به رفتار شناسی و با کنش به موقع بتوانیم در موقعیتهای زمانی، یزید زمان و حسین زمان را به درستی شناسایی و براساس آن عمل کنیم تا بار دیگر کربلا تکرار نشود.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان مازندران ادامه داد: سه مقوله "جدایی از ولایت"، "تغییر در بدعتهای عقیدتی" و "رواج فساد"، چیزهایی است که امام حسین(علیه السلام) میفرمایند، امت جد من تغییر کرد و من باید اصلاحش کنم.
وی با تکیه بر سخنان مقام معظم رهبری در رابطه با جهاد تبیین تصریح کرد: یکی از وظایف شرعی، جهاد تبیین است و باید از این اصل مهم عبرت بگیریم تا از وقوع کربلای ثانی جلوگیری شود.
حجت الاسلام والمسلمین قائمی افزود: در قوم بنی اسرائیل، سه اتفاق رخ داد و اگر جهاد تبیین و هوشیاری دلسوختگان نظام اسلامی نباشد، در انقلاب ما نیز ممکن است اتفاق بیفتد و آن سه اتفاق "مسئله سکولارسازی"، "آندولس سازی" و "پروتستان سازی" است.