معاون پژوهش مرکز تخصصی زینب کبری(س) تنکابن گفت: تدوین پایاننامه ها با موضوعات کاربردی و مطابق با نیازهای امروز از ضروریات جامعه است.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزههای علمیه خواهران، خانم ریحانه لطیفی، طی گفتگویی با خبرنگار حوزه، از برگزاری جلسه دفاع از پایاننامه سه نفر از طلاب مرکز تخصصی زینب کبری(س) تنکابن خبر داد و اظهار کرد: تشویق طلاب خواهر برای نگارش پایاننامه با موضوعات کاربردی و مطابق با نیازهای امروز در رشته فقه و اصول، جزء اولویت های ضروری جامعه محسوب میشود.
وی ادامه داد: پایاننامه "مستندات فقهی قیام امام حسین(علیه السلام)"، از خانم باقرپور مقدم به راهنمایی حجتالاسلام والمسلمین احمد محمودتبار و داوری حجتالاسلام والمسلمین سیدعلی هاشمی دفاع شد که موفق به کسب نمره عالی گردید.
معاون پژوهش مرکز تخصصی زینب کبری(س) تنکابن در تشریح پایاننامه گفت: در راستای تحلیل اسناد قیام امام حسین(علیه السلام) بر اساس روش کتابخانهای، توصیف و تحلیل کتب فقهی و تاریخی، بر این باور است که میتوان، ادلهی بر حق بودن قیام امام را با تکیه بر منابع امامیه و مآخذ اهلسنت، با هدف اثبات شرعی و عقلی بودن این قیام مورد توجه قرار داد.
وی بیان کرد: همچنین دو پایاننامه با عناوین "حقوق کودک از منظر فقه و حقوق موضوعه" از خانم مرتمی و "بررسی حکم غنا و موارد استثنای آن در فقه امامیه" از خانم کرد نائیج، به راهنمایی حجت الاسلام والمسلمین شاهدی و داوری حجت الاسلام والمسلمین سیدعلی هاشمی، موفق به کسب نمره عالی شدند.
خانم لطیفی تاکید کرد: تدوين پایاننامه در پايان دوره تحصيلي، نشان دهنده تلاش و كوششي است كه طلبه در طي دوران تحصيل خود داشته است و ملاك خوبي براي ارزيابي توانمندیهاي علمي او خواهد بود.