مشاور خانواده، نحوه ی رسیدن به آرامش را وابسته به باورها و سبک زندگی افراد دانست و گفت: بانوان با توجه به سه اصل "شناخت مرد از مدار روانی"، "شناخت رفتارهای اقتدارشکن" و "گفتگوی سالم در خانواده" آرامش را حاکم کنند تا از طلاق عاطفی جلوگیری کنند.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، کارگاه "مهارت های زندگی عاشقانه و راه های رسیدن به آرامش و ثبات در زندگی"، در مجتمع فرهنگی شهید فرومندی، با حضور همسران پاسدار و طلاب خبر داد.
خانم فاطمه حسن زاده، مشاور مذهبی در این کارگاه با اشاره به جایگاه آرامش در زندگی انسان گفت: پیشرفت های موجود در عصر حاضر، زندگی را برای افراد راحتتر کرده، اما به همان میزان در اثر استرس و مشغله ها، مهم ترین اصل یعنی آرامش را از آنها دور کرده است.
وی نحوه ی به آرامش رسیدن هر شخص را تاحد زیادی وابسته به باورها و سبک زندگی افراد دانست و تصریح کرد: یک زن برای رسیدن به آرامش و ثبات در خانواده، باید به سه اصل "شناخت مرد از مدار روانی"، "شناخت رفتارهای اقتدارشکن" و "گفت و گوی سالم در خانواده" توجه کند، نبود این مهارت ها، سبب سلب آرامش زوجین می شود که کمترین اثر آن، طلاق عاطفی است.
مشاور خانواده تاکید کرد: شناخت شخصیت و تفاوت های ظاهری و فکری مرد و زن، یکی از مهارت های اولیه و امری ضروری است.
وی خطاب به بانوان یادآور شد: حرف زدن بدون تحقیر، توهین، مقایسه، تهدید و سرزنش از جمله مهارت های لازم برای زنان در زندگی مشترک است، برای بیان خصلت های بد همسران خود، ابتدا باید خوبی های او را بیان کنید، جدل کردن، قهر کردن، گریه کردن و پرخاشگری زنان از جمله رفتارهایی است که مردان دوست ندارند.
مشاور مذهبی اعتماد کردن، پذیرش، تشکر و قدردانی از همسر و تایید و تحسین کردن را از جمله روش های حفظ اقتدار مردان دانست و خاطرنشان کرد: حفظ اقتدار برای مردها در زندگی مشترک، امری حیاتی است که زنان باید به این مسئله توجه ویژه ای داشته باشند.