شرط هدایت افراد، قرارگرفتن در معیت امام حیّ است
305906

مدیر حوزه علمیه خواهران استان گلستان با اشاره به فتنه های آخرالزمان گفت: هدایت خداوند تنها به افرادی تعلق می‎ گیرد که در معیت امام حیّ قرار بگیرند.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، خانم سیده نفیسه حسینی واعظ، در مراسم سو‌گواری اربعین حسینی که از سوی مجموعه حوزوی الزهراء(سلام‌الله‌علیها) گرگان و با حضور کارکنان و عموم بانوان برگزار شد، کربلا  را هم هشدار و هم بشارت دانست و بزرگترین دانشگاه عبرت توصیف کرد.

وی «شمر بن ذی الجوشن» را از شخصیت های منفی در نهضت کربلا، از فرماندهان سپاه امام علی(علیه‌السلام) در جنگ صفین و کسی که در میدان جنگ تا شهادت پیش‌رفت، عنوان کرد.

خانم حسینی واعظ، در بیان ویژگی‌های شکل گیری شخصیت های منفی گفت: اولین خصوصیت شمر این بود که می گفت: «شکم از همه چیز برای من مهم‌تر است»، برای وی مهم بود که غذای خوب بخورد و برای دست یافتن به این غذا دست به هر کاری بزند.

مدیر حوزه‌ علمیه خواهران استان گلستان، حسادت را دومین نکته مهم در شخصیت شمر دانست و گفت: شمر بن ذی الجوشن نمی‌توانست پیشرفت کسی را ببیند و به دلیل بود که به کربلا آمد.

وی، با اشاره به ریزش ها و رویش های کربلا تاکید کرد: باید دین و ایمان را محکم کرد؛ شیطان و سپاهیان شیطان قوی هستند، مخصوصا در آخرالزمان که بوی ظهور امام زمان(عج) به مشام ابلیس رسیده و تمام شیاطین جن و انس را بسیج کرده است.

خانم حسینی واعظ، با اشاره به شخصیت زهیر به عنوان یکی از شخصیت های مثبت نهضت عاشورا بیان کرد: زهیر در راه بازگشت از حج به سمت کوفه در یکی از منزلگاهها با امام حسین(علیه‌السلام) هممنزل شد و همین امر باعث شد مسیر زندگی او از ظلمات به سوی نور تغییر پیدا کند.

استاد حوزه ابراز کرد: اینکه امام حسین(علیه‌السلام) به زهیر چه گفت و چه گذشت، شاید زیاد اهمیت نداشته باشد، ولی مهم این است که باید مصداق قرآنی رفتار اصحاب در قبال امام(علیه‌السلام) را یافت، زهیر لحظهای به هدایت بها داد و تا همیشه با هدایت باقی ماند و چه زیباست که ماجرای زهیر را از منظر این آیه دید که: «فَإِمَّا یَأْتِیَنَّکُمْ مِنِّی هُدًى فَمَنْ تَبِعَ هُدَایَ فَلَا خَوْفٌ عَلَیْهِمْ وَلَا هُمْ یَحْزَنُونَ» .

وی تصریح کرد: زهیر به محض اینکه با هدایت مواجه شد، از آن تبعیت کرد، لذا نه خوفی بر او بود و نه حزنی؛ بنابراین از جان و مال خود به راحتی گذشت و گفت: «امّا من [زهیر]، شما را به خدا می سپارم و بعد به همسرش گفت: تو را طلاق مى ‏دهم نزد خانواده ‏ات برو، دوست ندارم به واسطه من به شما چیزى جز خیر برسد» و این قسمت از ماجرای زهیر به همگان فهماند که هدایت خداوند تنها به افرادی تعلق میگیرد که در معیت امام حیّ قرار بگیرند.

خانم حسینی واعظ در پایان به شخصیت ضحاک بن عبدالله، به عنوان راویان واقعه عاشورا پرداخت و گفت: از ضحاک سرگذشت جاودانه‌ی شب عاشورا، رویدادهای درس‌آموز و تکان‌دهنده‌ی روز عاشورا، آمادگی حسین(علیه‌السلام) و یاران باوفایشان برای دفاع قهرمانانه از حق، عدالت و نیز سخنان روشنگرانه و خیرخواهانه‌ی آن حضرت در آن روز سرنوشت‌ساز روایت شده است.

برچسب‌ها