ورزش وسیله ای برای خدمت بهتر به خالق و خلق او است

معاون فرهنگی مدرسه علمیه الزهراء(س) کلاردشت گفت: هدف از ورزش جمع مال و شهرت نیست، بلکه ورزش وسیله ای برای خدمت خلق و بهتر عبادت کردن است.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، کلاردشت/ خانم طیبه محمودبابوئی، معاون فرهنگی مدرسه علمیه الزهراء(سلام الله علیها) کلاردشت، در جمع طلاب این مدرسه به اهمیت ورزش اشاره کرد و گفت: در اسلام، بدن انسان ارزشمند بوده،‌ زیرا ابزار تکامل روح است، انسان موجودی جسمانی و روحانی بوده و دین برای کمال او آمده و هر 2 بعد وجودی انسان و سلامتی آنها را مورد توجه و تاکید قرار گرفته چرا که روح و جسم تاثیر متقابل بر یکدیگر دارند.

وی ادامه داد: از منظر عقل و دین، ورزش برای تقویت و سلامتی جسم ضرورت دارد، افراد کم تحرک معمولا عصبی مزاج، کم حوصله، بهانه گیر و دارای روحیه ای نابهنجار و فکری بیمار هستند؛ حضرت علی(علیه السلام) می فرمایند، من از حسودان تعجب می کنم که چگونه جسمی سالم دارند؛ زیرا حسد، بدبینی، نگرانی های روحی و روانی، بدن را ضعیف و بیمار می کند.

 خانم محمودبابوئی تأکید کرد: در اسلام هدف از ورزش، جمع مال و شهرت نیست، بلکه وسیله ای برای خدمت بهتر به خالق و خلق او است، در دعای کمیل می خوانیم، پروردگارا، اعضا و جوارح مرا برای خدمت به خودت نیرومند گردان.

 وی اظهارکرد: همه پیامبران و اولیاء الهی از نظر جسمی دارای قدرت، تحرک و پویایی بوده و حتی یک نفر از آنها نبود که در این جنبه ضعیف باشد.

معاون فرهنگی مدرسه علمیه خواهران کلاردشت افزود: از دیدگاه دین اسلام، رهبران مسلمان، باید در سلامت جسم، اعتدال، خلقت، قدرت، علم و معنویت سرآمد دیگران باشند، ائمه معصومین(ع) با این که تحت نظر شدید بودند، ولی گاهی قدرت علمی و احیانا قدرت و مهارت جسمی خود را در تیراندازی و اسب دوانی به نمایش می گذاشتند و اعجاب و تحسین حاضران را بر می انگیختند.

وی با اشاره به آیه 60 سوره انفال خاطرنشان کرد: این آیات در بردارنده این نکته است که تلاش انسان در جهت قوت یافتن از سوی پروردگار تحسین شده است، خصوصا آنکه قدرت انسان درخدمت اطاعت از پروردگار قرار گیرد و در خدمت به همنوعان از آن استفاده شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha