نشست علمی پژوهشی با عنوان «ریزشها در آخرالزمان» همراه با بازخوانی کتاب «ریزش ها در حکومت علوی» و تطبیق با مسائل آخرالزمان، در مرکز تخصصی ریحانهالنبی(س) رشت برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، رشت/ نشست علمی- پژوهشی با عنوان «ریزشها در آخرالزمان» همراه با بازخوانی کتاب «ریزش ها در حکومت علوی» و تطبیق با مسائل آخرالزمان، با حضور طلاب خواهر در مرکز تخصصی ریحانهالنبی(س) رشت برگزار شد.
در این نشست، حجت الاسلام والمسلمین دکتر کریمیان، پژوهشگر و مولف کتاب "ریزشها در حکومت علوی"، توجه به تاریخ تحلیلی را برای شناسایی آسیب های رفتاری، امری لازم برشمرد و به واکاوی ریزشها درحکومت علوی و تطبیق آن با آخرالزمان پرداخت.
حجت الاسلام والمسلمین کریمیان گفت: حضرت علی علیه السلام، ۴سال و ۹ ماه حکومت کرده و ریزشهایی در این حکومت رخ داده که بررسی مصادیق و علل آن میتواند درس عبرتی برای ما باشد.
وی پس از تشریح جریانهای انسانی در زمان حضرت امیر علیه السلام و تقسیم آنها به یاران راستین و افراد ریزشکرده، افزود: ریزشیهایی که به جنگ با امام پرداختند به سه دسته ناکثان، قاسطان و مارقان تقسیم میشوند و الباقی شامل کوفیان، معتزلان و کارگزاران خائنند.
استاد و پژوهشگر حوزه و دانشگاه در ادامه گفت: از ۵۶ کارگزار حضرت، ۱۶ نفر -حدود یک چهارم از آنها- مرتکب خیانتهایی مثل اختلاس یا ترک فعل شدند و یا عناصر مجاهد و انقلابی نبودند.
وی افزود: فصل مشترک این شش گروه این است که همه آنها محصول اسلام یهودی بودند؛ قرآن در آیه ۸۲ مائده فرمود: «لتجدن أشد الناس عداوة للذین آمنوا الیهود والذین أشرکوا»؛ از این رو در جنگ ترکیبی «یهودیسازی اسلام» نرم افزار از آنِ یهود است؛ هرچند سخت افزار آن، عدهای فریب خورده، یا سهلانگار و یا ترک فعل عدهای دیگر باشد.
حجت الاسلام والمسلمین کریمیان در پایان وظیفه طلابِ مبلغ را شناخت جریان فتنه و روشنگری افکار برای آمادگی ظهور دانست.
نظر شما