مدیر حوزه علمیه خواهران استان قم، بر ارتقاء سطح علمی طلاب و تسریع در فرایند دانش آموختگی طلاب تاکید کرد و از برگزاری طرح های علمی نشاط آور برای طلاب خواهر خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، مدیر حوزه علمیه خواهران استان قم، در اجلاسیه مدیران مدارس علمیه خواهران استان قم که با حضور مدیران مدارس علمیه خواهران تابعه استان قم در سالن شهید سلیمانی مرکز مدیریت برگزار شد، به تبیین ارتقاء شاخصه هایی در عرصه های آموزش، پژوهش، فرهنگی و ... پرداخت.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان قم در ابتدای سخنان خویش، ضمن عرض تسلیت ایام رحلت شهادت گونه حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها و شهادت جمعی از هموطنان در حادثه تروریستی شاهچراغ شیراز و مدافعان امنیت گفت: امیدواریم هرچه بیشتر قدر امنیت در کشور دانسته شود و ما باید تبیین گر همه شاخصه های مهم در آیات و روایات و از جمله امنیت برای عموم مردم باشیم.
وی با اشاره به فعالیت های مدیریت حوزه علمیه خواهران استان قم در عرصه های آموزش، پژوهش و فرهنگی گفت: با اینکه اقدامات بسیار خوبی در این عرصه ها در استان قم صورت گرفته است، ولی در یک سری شاخصه ها نیاز به ارتقا وجود دارد.
خانم عزیزاللهی، ارتقاء جدی سطح علمی حوزه های علمیه خواهران استان قم، افزایش آمار ارائه مقالات طلاب سطح دو، پایان نامه های سطح سه و رساله های سطح چهار برای رسیدن به شاخصه مطلوب، و برگزاری طرح های علمی نشاط آور برای طلاب خواهر را از جمله موارد مورد اهتمام معاونت آموزش استان ذکر کرد.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان قم، ورود بیشتر حوزه های علمیه خواهران و حضور بیشتر در عرصه رسانه و نیز تربیت نیرو و پرهیز از موازی کاری در بین مدارس علمیه و حتی مدیریت استان و شبکه سازی در بین دانش آموختگان حوزه های علمیه خواهران را در بخش معاونت فرهنگی، خواستار شد و بر اجرایی شدن بیش از پیش این امور تاکید کرد.
وی با اشاره به افزایش کمی و کیفی میزان شرکت تعداد طلاب خواهر استان قم در جشنواره علامه حلی گفت: ارتقا در میزان حضور حوزه علمیه خواهران استان قم در عرصه های پژوهشی، جشنواره ها و همایش های علمی و دلسوزی در همراهی ویژه در فرایند پژوهشی طلاب، از جمله مطالباتی است که در عرصه پژوهش مطرح است و این امر در حال پیگیری و اجرایی شدن است.
مدیر حوزه علمیه استان قم به اجرایی شدن طرح تربیت مربی پژوهش در استان قم اشاره کرد و گفت: این طرح با حضور 15 پژوهشگر خبره آغاز شده و به صورت دوره ای در قم و کاشان به نوبت در حال برگزاریست.
وی بر شبکه سازی خیرین در استان قم تاکید کرد و مدیران مدارس علمیه خواهران را واسطه ارتباط مدیریت استان با هیات امنا مدارس علمیه دانست.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان قم، در بخش ساماندهی؛ به برگزاری طرح "قرائت آیین نامه ها" از سوی کارکنان و اساتید و طلاب مدارس اشاره کرد و اجرای این طرح را موجب کاهش آسیب های موجود در زمینه عدم آشنایی با آیین نامه ها عنوان کرد.
نظر شما