معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران استان قم در اجلاس مدیران مدارس علمیه خواهران استان قم، به تبیین برنامه های فرهنگی اجرا شده و در حال اجرا در مدارس پرداخت.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، خانم فاطمه یاوری، در جمع مدیران مدارس علمیه خواهران استان قم، ضمن عرض تسلیت شهادت کریمه اهل بیت، حضرت معصومه علیهاسلام و قرائت خطبه ای در این خصوص به ارائه گزارش عملکرد معاونت فرهنگی مدیریت استان پرداخت و گفت: این مجموعه جهت نیل به مقاصد شریف و متعالی دینی و حفظ و نگهداشت آرمان های اصیل انقلابی برنامه هایی را در ابعاد مختلف برنامه ریزی و اجرا نموده است.
معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران استان قم، در این راستا به اجرای طرح های مرکز مدیریت اشاره کرد و افزود: تشکیل انجمن زن و خانواده در استان و هدایت و اجرای برنامه های ابلاغی، از مهم ترین ابلاغیه های مرکز مدیریت به استان بود.
وی هدف از تشکیل این انجمن ها را تشکیل یک شبکه ملی و کشوری با محوریت بررسی مسائل زن و خانواده در مدارس علمیه دانست و گفت: در حال حاضر، این تشکیلات با 400 مدیر و مبلّغ در کل کشور ایجاد شده که در استان قم نیز با همراهی طلاب و مبلّغان مدارس علمیه در حال ارائه برنامه و برگزاری دوره هایی در حوزه زن و خانواده است.
معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران استان قم، تشکیل اداره ساماندهی تبلیغ را از دیگر ابلاغیه های مرکز مدیریت برشمرد و ابراز داشت: اعطای حکم تبلیغی در مناسبت ها به مبلغین، اجرای برنامه های تواصی جهت هدایت مناسبت ها، برگزاری دوره های تخصصی و شرکت مبلغین در این دوره ها و رویدادهای ملی، و تشکیل 40 گروه تبلیغی در استان قم از اقداماتی است که با تشکیل اداره تبلیغ به وقوع پیوست.
خانم یاوری افزود: تشکیل کانون های دانش آموختگان ملی در استان، معرفی دانش آموختگان به مراکزی مانند آموزش و پرورش و دفتر تبلیغات، تکمیل پرونده بیش از 500 دانش آموخته حوزه علمیه خواهران به منظور شرکت در طرح معین مربی پرورشی، ساماندهی مشاورین مدارس و تکمیل پرونده الکترونیکی متقاضیان نیز از جمله برنامه هاییست که به دستور مرکز مدیریت توسط معاونت فرهنگی استان ها به منصه ظهور رسیده است.
وی تشکیل اداره قرآن و حدیث در راستای برگزاری دوره تربیت مربی، حفظ قرآن و تجوید در مدارس و برگزاری آیین طلیعه حضور را نیز از جمله برنامه های برگزاری در مهر 1401 دانست.
خانم یاوری، به اهمّ برنامه های طرح ریزی شده توسط کادر معاونت فرهنگی استان اشاره کرد و گفت: برگزاری دوره های تربیت مبلّغ تخصصی دانش آموزی، تربیت مشاور اسلامی و دوره کارورزی مشاورین، برگزاری دوره چالش های معاصر مهدویت و جریان شناسی فرقه های نوظهور و دوره تربیت مربی مهدویت، اجرای دوره های ارتقایی معاونان مدارس، برگزاری دوره هایی در راستای تولید هنر فرهنگ و رسانه و تشکیل جبهه رسانه ای برای 600 طلبه، هماهنگی اجرای برنامه های جوانی جمعیت و تشکیل کارگروه عفاف و حجاب از جمله طرح هایی است که مورد استقبال طلاب بوده و به مرحله خروجی مطلوبی رسیده اند.
نظر شما