کارگاه سواد رسانه ای با حضور مدیر مرکز سواد فضای مجازی و کلینیک سلامت ذهن مؤسسه سراج، در مدرسه علمیه فاطمیه جلفا برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، جلفا/ آقای احمدرضا متین فر، مدیر مرکز سواد فضای مجازی و کلینیک سلامت ذهن فضای مجازی مؤسسه سراج در کارگاه سواد رسانه ای "هوش دیجیتال و تربیت رسانه ای" که به همت مدرسه علمیه فاطمیه جلفا و با مشارکت منطقه آزاد ارس و آموزش و پرورش جلفا برگزار شد، با اشاره به تربیت فرزندان با توجه به فضای مجازی گفت: در گذشته، خانواده، فرزندان را تربیت می کرد، ولی در عصر حاضر، رسانه ها هستند که فرزندان را تربیت می کنند.
وی ادامه داد: در زمان کرونا، آموزش فقط از طریق فضای مجازی بود و خانواده ها کمترین کنترل را بر فرزندان داشتند. متأسفانه در عصر حاضر به دلیل بمباران اطلاعات و پیام ها در فضای مجازی، موضوع تربیت بسیار سخت تر از گذشته شده است.
مدیر مرکز سواد فضای مجازی و کلینیک سلامت ذهن فضای مجازی مؤسسه سراج خاطرنشان کرد: رسانه ها و فضای مجازی باعث تغییر رفتار فرزندان شده و در نتیجه در جامعه بیثبات سازی، شیوع پیدا کرده است. وضعیت دانشگاهها، مدارس و ... نگران کننده است.
ویژگی های جنگ نرم
آقای متین فر ادامه داد: تدریجی، آرام و خزنده، نامحسوس، مسالمت آمیز و غیرخشونتی از ویژگی های جنگ نرم است، که دشمن از آن استفاده می کند.
وی افزود: فضای مجازی، حوزه زیست بوم بچه ها را کوچک کرده یعنی باعث بلوغ زودرس در فرزندان شده است.
کارشناس رسانه، راه اندازی رسانه اختصاصی در منطقه آزاد ارس با عنوان تلویزیون اینترنتی، تبلیغ چهره به چهره حوزویان، و.... از راه های مقابله با جنگ نرم برشمرد.
نظر شما